Micsoda?! Skóciába igazol Sol Campbell?

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 19. 11:26
Meglepő hír érkezett Nagy-Britanniából: a Celtic kész ajánlatot tenni a szabadon igazolható Sol Campbellnek. A skótok azért szeretnék megszerezni a 35 éves válogatott védőt, mert amióta januárban visszatért az Arsenalba, meggyőző teljesítménnyel rukkolt elő, régi önmagát idézte. A nyáron minden bizonnyal átalakuló Arsenal viszont nem szívesen engedné el a kiváló futballistát.


A Portsmouthtól 2009-ben három évad után távozott, majd a negyedosztályú Notts Countytól elmenekült Sol Campbell 35 évesen is kelendő. Az Arsenal örökifjú védőjét egy újabb élcsapat, a Celtic szeretné leszerződtetni.

Neil Lennon, a Katolikusok megbízott menedzsere olyan valakit keres a csapatba, aki igazi vezéregyéniség. Valakinek össze kellene fogni a társakat, akik az idén is serlegek nélkül maradtak.

A 73-szoros angol válogatott futballista megfelelő megoldásnak tűnik - az Arsenalnál is bevált, a megsérült William Gallast is tökéletesen helyettesítette.

Campbell valóban nagyon kapós, Arsene Wenger Arsenal-menedzser ugyanis nem akar megválni egyik kedvencétől. Olyannyira nem, hogy újabb egyéves szerződést kínál neki. Csak zárójelben: Gallas valószínűleg távozik, ezért nem ártana, ha ő maradna. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Teljesen kicserélődhet az Arsenal kerete
Akár kilenc játékos is elhagyhatja az Arsenalt a nyáron, de nagyjából ugyanennyien érkezhetnek. A csapat újjáépítését az utóbbi öt, trófea nélküli évben rengeteget kritizált Arsene Wenger vezényelheti le, akivel rövidesen...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu