Messi a Unitedben? - A legócskább cikk

Szerző: SHLétrehozva: 2013. július 1. 09:38
A képen látható újságcikk, miszerint a Manchester United lecsapna Lionel Messire, a Barcelona négyszeres aranylabdás sztárjára, valóban megjelent vasárnap reggel a Sunday Life, a Belfast Telegraph hétvégi verziójának hátsó oldalán. Nyilván tegnap pezsgőt bontottak az erre a hírre ébredt északír MU-rajongók, pedig ennél ócskább sportcikket idén talán nem is tálalt a nyomtatott sajtó.


 

A cikk alapja Johan Cruyff Barcelona legenda múlt heti véleménye volt, miszerint talán el kellene adni Lionel Messit, a katalánok legjobb játékosát, ha már a nyáron leigazolták 57 millió euróért a hasonló stílusú, hasonló pozícióban játszó, és idővel talán hasonló kaliberű Neymart a brazil Santostól.

A véleményt azonban még a szenzációhajhász sajtó is a helyén kezelte, sőt maga Cruyff is hozzátette, hogy valószínűleg senki nem osztja véleményét a katalán fővárosban, és valószínűleg soha nem fogják eladni Messit. Nem így Jeremy Butler, az északír Sunday Life labdarúgással foglalkozó újságírója.

"A Manchester United vörös riasztást kapott, hogy lecsapjon Lionel Messire, a Barcelona játékosára - ha a Cristiano Ronaldóért tett erőfeszítések eredménytelennek bizonyulnak" - hirdeti a cikk, majd folytatja azzal, hogy Neymar érkezése miatt "Messi jövője kérdésessé vált (!) a klubjában, és a United kész lecsapni rá".

Az írás szerint a Manchester United fókuszában eddig Cristiano Ronaldo visszaszerzése állt, egészen addig, míg Johan Cryuff véleménye meg nem jelent a lapokban. Azonban senki nem vont le belőle olyan komoly - és hibás - következtetéseket, mint Butler.

A 26 éves Lionel Messi szerződése 2018 nyaráig szól Barcelonában, amely valószínűleg soha nem adja el senkinek, az ára amúgy is a csillagos ég, és a játékos sem akar eligazolni Európában sehova, talán majd karrierje végén haza Argentínába levezetni. Talán.

Lehet ezt csűrni-csavarni - és nyilván a sajtó fogja is -, de a történet végén pont van, nem pedig kérdőjel.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"A Barca elképzelhetetlen Messi nélkül"
Cesc Fabregas, a Barcelona középpályása reagált Johan Cruyff szavaira, aki szerint Neymar leigazolása miatt el kellene gondolkodni a csapat legnagyobb sztárja, Lionel Messi eladásán. A 26 éves játékos szerint a katalánok csapata...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Lionel Messi
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu