Kényezteti az Anzsi Dzsudzsákot - képek

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 6. 17:19
Dzsudzsák Balázs és Gadzsi Gadzsijev vezetőedző mutatja a magyar labdarúgó új csapatának, az Anzsi Mahacskalának a mezét az ausztriai Bad Waltersdorfban lévő Falkensteiner hotelben tartott a sajtótájékoztatón. Dzsudzsák Balázs júniusban a holland PSV Eindhoventől igazolt a dagesztáni klubhoz, amely az orosz bajnokságban 16 fordulót követően hét ponttal van lemaradva a listavezetőtől.


mti.hu
Dzsudzsák, a 22-es mez büszke tulajdonosa Fotó: mti.hu

"Annak ellenére jól érzem magam és jó hangulatban telnek a tréningek, hogy akadnak nyelvi nehézségeim, mert a keret jó része nem beszél angolul, én pedig még csak most kezdtem el ismerkedni az orosz nyelvvel" - mondta a magyar válogatott balszélsője az együttes edzőtáborában tartott szerdai sajtótájékoztatón. 

A 24 éves játékos szerint szakmailag jó úton halad a bajnokságban negyedik helyen álló Anzsi, hogy hosszú távon élcsapattá váljon. Hozzátette, sokat mond az egyesület nagyra vágyó terveiről, hogy egyáltalán versenyben van az európai sztárklubok - a spanyol Real Madrid és Barcelona, valamint az angol Chelsea és Manchester City - által csábított brazil Neymarért.

"Látszik, hogy nem pár forintért igazoltak le, napi 24 órában lesik a kívánságaimat. A kényeztetés pedig kinek nem esik jól?" - válaszolt Dzsudzsák arra a kérdésre, hogy mennyire érzi, miszerint az Anzsi igazi húzóembernek szerződtette őt. Társairól úgy vélekedett Dzsudzsák, hogy többségük nem egy labdavirtuóz, de fizikálisan nagyon erősek, ugyanakkor a középpályán lesznek technikás csapattársai, ők a napokban csatlakoznak a kerethez. Dzsudzsák elmondta, szerinte neki kevesebb szerepe lesz a védekezésben, főleg a támadásokra kell majd koncentrálnia.

Dzsudzsák júniusban a holland PSV Eindhoventől igazolt a dagesztáni klubhoz, amely az orosz bajnokságban 16 fordulót követően hét ponttal van lemaradva a listavezető CSZKA Moszkvától, hárommal a Huszti Szabolcsot foglalkoztató Zenittől és kettővel Dinamo Moszkvától. Gadzsi Gadzsijev vezetőedző arról számolt be, hogy az Anzsi még három igazolást tervez a nyáron.

mti.hu
Dzsudzsiékat máris meghajtották Fotó: mti.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Dzsudzsák mielőbb formába lendülne
Dzsudzsák Balázs kedden edzésbe állt új csapatával, az orosz első élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskalával....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu