Megegyezett Cesc az Arsenallal!

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 26. 17:01
Az Arsenal 110 ezer fontra emeli Cesc Fabregas fizetését, és egy összegben hárommilliós bónusszal jutalmazza a goal.com értesülései szerint. Ezzel akarják elkerülni az Ágyúsok, hogy a karmester Barcelonába szerződjön a nyáron.


 


Cesc Fabregas az Arsenal történelmének legjobban fizetett játékosává avanzsál azzal, hogy a klub 30 ezer fonttal megemeli heti fizetését, amely így 110 ezerre rúg majd.

Az észak-londoni együttes emellett egy összegben hárommillió fontot utal át a karmester bankszámlájára, hogy ezzel kárpótolja őt az elmúlt évek Premier League-sztárhoz méltatlan apanázsáért.

Az Ágyúsok nem titkoltan azzal a szándékkal nyúlnak a zsebükbe, hogy megakadályozzák a középpályás Barcelonába szerződését.

Egy, az angol klubhoz közel álló forrás a goal.com szakportálnak elárulta, a klub semmi pénzért nem válna első számú ászától, akit már-már fontosabb láncszemnek tartanak, mint Thierry Henryt néhány évvel ezelőtt.

Belső információk szerint az Arsenal nem kívánja nagydobra verni a megállapodást, és egyelőre az sem vehető biztosra, hogy egyáltalán a tényét megerősíti.

Cesc Fabregas szerződése egyébként 2014-ben jár le, amelyet még 2006-ban hosszabbított meg. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu