Mascherano megegyezett a Barcelonával!

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 15. 17:00
Az FC Barcelonának sikerült egyezségre jutni a Liverpool FC és az argentin válogatott védekező középpályásával, Javier Mascheranóval - írja a Sunday Express. A futballista 120 ezer fontos heti fizetésre számíthat a katalánoknál, ha valóban eligazol Angliából.


A Barcelonának azonban a Vörösökkel is egyezségre kell jutnia, akiket a játékos egyértelmű távozási szándéka mellett 32 millió euró győzhet meg a télen.

Mascherano már a nyáron is hajlott volna a váltásra, hiszen köztudott, felesége nem érzi jól magát a ködös Albionban. A Pool akkor nemet mondott, Xabi Alonso Real Madridhoz igazolása után túlságosan is nagy vérveszteség lett volna, ha a dél-amerikai fedezet is elhagyta volna az Anfieldet.

A katalánok másik kiszemeltje a Manchester City brazil támadója, Robinho, akit egy kísértetiesen hasonló saga végén szerződtethetnek januárban a gránátvörös-kékek. Robinho már egyértelműsítette, ínyére lenne, ha Barcelonába költözhetne, s a hírek szerint Pep Guardiola találna is neki helyet a csapatban.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu