Megvan a Real első nyári „áldozata”?

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 14. 17:38
Megvan Florentino Pérez első számú nyári célpontja: David Silva. A Real Madrid elnöke már többször próbálta megszerezni a Valencia középpályását, eddig sikertelenül. Spanyol és angol források azonban egyre inkább biztosabbak abban, hogy a futballista lesz az első új Galaktikus a nagyon közeli jövőben. A fővárosiak ég arra is hajlandóak, hogy megemeljék a tétet.


A hírről a Marca számolt be szerdai számában. A jelentés szerint a blancók 25 millió eurót kínálnak Silváért, többet, mint tavaly nyáron.

Fontos, hogy a blancók még a dél-afrikai világbajnokság előtt szeretnék nyélbeütni az üzletet, a játékos ára ugyanis jelentősen megnőhet, ha jól szerepel a tornán. 

Silva madridi leigazolásának híre az angol sajtóban is felbukkant. A Daily Mail szerint Pérez nemcsak az ár miatt szeretné még a világbajnokság előtt megszerezni a 24 éves középpályást, hanem attól is tartanak, hogy Silva jó szereplése újra felkeltheti korábbi kérői - Manchester United, Liverpool, Chelsea, Barcelona - figyelmét is. 

Madridban nagyon bíznak abban, hogy mielőbb szerződtethetik Silvát, aki 33 meccsen hat gólt és kilenc gólpasszt jegyez a Valencia színeiben ebben a szezonban. Silva egyik legjobb tulajdonságának sokoldalúságát tartják, szélsőjátékosként vagy közvetlenül a csatársor mögött is bevethető, bármelyik poszton nagy segítséget jelentene a Madridnak. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fellökte az edzőt a csere után - videó
Nem mindennapi tiszteletlenséget mutatott edzője iránt Ever Banega, a Valencia argentin középpályása. A Mallorcán játszott bajnoki 73. percében Unai Emery ugyanis David Silvával váltotta fel a futballistát, aki lefelé menet...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Tessék, csak tessék! Villát vegyenek!
Hivatalosan még nem vált hivatalossá, de szinte száz százalék, hogy a Valencia a nyáron túlad egyik legjobbján, David Villán. Sokszor megírtuk már, hogy a Real Madrid, a Barcelona, a Chelsea, a Manchester United és a City, az...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu