Tessék, csak tessék! Villát vegyenek!

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 23. 11:27
Hivatalosan még nem vált hivatalossá, de szinte száz százalék, hogy a Valencia a nyáron túlad egyik legjobbján, David Villán. Sokszor megírtuk már, hogy a Real Madrid, a Barcelona, a Chelsea, a Manchester United és a City, az Arsenal, a Liverpool valamint az Internazionale is ajánlatokkal bombázta a csatárászt, ám tavaly még engedték nemet mondani a futballistát. Úgy néz ki, mostantól tényleg szabad a vásár.


Villáért 40 millió fontot kér a Valencia, amely hosszú ideje anyagi problémákkal küzd. Olyannyira nagy a baj, hogy lapértesülések szerint még David Silvát is el kell adnia a patinás klubnak. Ketten összesen 50 millió ropogós fontot kóstálnak.

Önmagukat megnevezni nem kívánó bennfentesek tudni vélik, hogy ha a 28 éves Villa elköszön a Turia-partiaktól, akkor semmiképp sem marad Spanyolországban. Szerintük Villa a Premier League-be vágyik, azaz a Chelsea és a Manchester City egy lépéssel közelebb kerülhet felé a többi riválissal ellentétben.

Állítólag a londoniak lehetnek a befutók. A Kékek a 30 esztendős Nicolas Anelkával hadakoznak egy esetleges szerződés-hosszabbítás miatt. A francia csatár még egy évet szeretne kicsikarni, de az angolok ezt már nem szeretnék.

Igen ám, csakhogy hétfői hír, miszerint a Manchester United már meg is tette 35 millió fontos ajánlatát a Denevéreknek...

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Manchesterben köthet ki David Villa
Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Chelsea, Manchester United, hogy csak néhány nevet említsünk meg azok közül a sztárklubok közül, akik az elmúlt időszakban valamilyen formán szerették volna megkaparintani David Villa...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu