Mancini a Balotelli-rejtélyről

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 11. 11:05
Mario Balotelli késve jött ki a második félidőre, majd röviddel később le kellett cserélni a Dinamo Kijev elleni (0-2) Európa-liga-mérkőzésen. Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere elmondta, az olasz támadó allergiás rohamot kapott a szünetben, de már jobban van. Csapata játéka inkább bántja a szakembert.


 

Mario Balotelli nélkül kezdődött el a második félidő Kijevben csütörtök este, majd bár megérkezett a pályára, az 57. percben cserét kért.

Roberto Mancini meccs utáni nyilatkozatában elárulta, miért kellett lemennie az olasz támadónak.

„Allergiás rohamot kapott a szünetben. Pontosan nem tudom, mi történt, de ezt az információt kaptam. Nagyon rosszul nézett ki, nem maradhatott a pályán.”

Csapatának fegyelmezetlensége még nagyobb bosszúságot okozott a menedzsernek, aki nem rejti véka alá csalódottságát.

„Két elkerülhető, mondjuk ki, buta gólt kaptunk. Az ellenfél nem futballozott jobban, de a védelem két kihagyása sokba került nekünk.”

„A Kijev jó csapat, ennek ellenére megérdemeltük volna, hogy betaláljunk. Kettő egyről sokkal előnyösebb helyzetből vártuk volna a visszavágót.”

Mancini szerint a kontrákra jobban fel kellett volna készülnie együttesének, de most már kár ezen keseregni.

Az Eastlandsen ezután is a továbbjutás kiharcolása a cél, ám immár az ukránok az esélyesek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Csúnyán megfázott a City Kijevben!
VIDEÓK! Sima, kétgólos győzelmet aratott a Dinamo Kijev a PL-élcsapat Manchester City felett az Európa-liga nyolcaddöntőjének első, ukrajnai felvonásán csütörtök este. Sevcsenko és Huszev szomorította az amúgy is kedvetlen...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu