Specialistánál Torres és Pölöskei

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 6. 12:26
Magyar társa akadt a Liverpool spanyol klasszisának, Fernando Torresnek a rehabilitáció során. Az Európa-bajnok támadó a fiatal Pölöskei Zsolttal és egy másik ibériai játékossal együtt repült Valenciába, hogy egy specialista segítségét vegyék igénybe. A vizsgálatok után kiderült, Torresnek minimum három hetet ki kell majd hagynia.


Fernando Torres már hónapok óta erős fájdalmakkal játszik, ágyéksérülése csak nem akar javulni. Így Mark Waller, a Vörösök kluborvosa úgy döntött egy specialista segítéségét kéri ki. A szakember, a támadó és két fiatal, Pölöskei és Francisco Duran együtt repültek el tehát Valenciába, Ramon Cugathoz.

Az orvos megállapította, hogy a játékosnak - szerencsére - nem a gyomrával, hanem az egyik izmával van problémája. Így Torres valószínűleg a műtétet is elkerüli. Az operáció csak egy utolsó lehetőség...

Az viszont biztos, hogy a csatár a Birmingham és a Manchester City elleni bajnoki, valamint a Debrecen elleni BL-meccsen sem játszhat. Sem a spanyol válogatott Argentína és Ausztria elleni barátságos találkozóin. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu