Ki legyen Van Persie helyettese?

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 7. 20:32
SZAVAZZ! Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere már azon töri a fejét, ki lehet a legjobb vétel arra, hogy feledtesse a több hónapra lesérült Robin Van Persie hiányát, méghozzá sok-sok góllal! Öt jelöltje van: Maruan Samah, Andre-Pierre Gignac, Edin Dzeko, Mario Balotelli, Bojan Krkic. Segíts neki!



SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Ki pótolja Robin Van Persie-t?
Balotelli 25.0%
 
Dzeko 26.9%
 
Gignac 9.1%
 
Krkic 26.3%
 
Samah 12.8%
 

1. MARUAN SAMAH (BORDEAUX)

A marokkói támadó több mint ötven gólt szerzett már a Bordeaux-ban, ahol Yoann Gourcuffel vakon is megértik egymást, s tizenötször volt eredményes a válogatottban. Sokak szerint megérett arra, hogy egy nagyhírű sztárklub mezében játsszon, a Girondins elnöke is így gondolja, éppen ezért marasztalja.

2. EDIN DZEKO (WOLFSBURG)

A nyáron a Milan indított utána hajtóvadászatot, most az Arsenal és a Manchester United is vinné a bosnyák gólvágót, aki az elmúlt szezonban 26 góllal terhelte meg az ellenfelek hálóját a Bundesligában. Most is megy neki, a bajnokságban hatszor, a BL-ben háromszor, a vb-selejtezőkön összesen kilencszer talált be. Ennek megfelelően ára is borsos, mintegy húsz millió font.

3. ANDRE-PIERRE GIGNAC (TOULOUSE)

A már kilencszeres francia válogatott gólkirállyal lenne a legkönnyebb dolga Wengernek, ezért a "portékáért"csak fel kellene nyúlni a polcra és kifizetni 12 millió fontos vételérát. Ellene szól, hogy az ősszel nem termelte a gólokat a ligában, cserébe - az öt jelölt közül egyedüliként - a BL-ben is bevethető lenne.

4. MARIO BALOTELLI (INTER)

A következő évtized szupersztárja vagy egy kezelhetetlen fenegyerek? Arsene Wenger szerint inkább az előbbi, de megszerzése nem lenne olcsó mulatság, ráadásul kockázatos befektetés is volna.

5. BOJAN KRKIC (BARCELONA)

Ő a legújabb kiszemelt, nyolc millió fontot adnának érte az Ágyúsok. A Barca és a spanyol válogatott ifjú csillaga szerint luxus, hogy a cserepadon jegelik, amióta Zlatan Ibrahimovic nagy csinadrattával megérkezett Katalóniába. Az Arsenal ideális választás lehet számára, de Josep Guardiola csak kölcsönben eresztené el a tinisztárt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu