Kirúgott a hámból az Arsenal

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 3. 19:26
Méltóképpen megünnepelte az Arsenal vasárnapi Emirates-kupa győzelmét – nincs is mit csodálni ezen, rég volt okuk a mulatozásra az észak-londoni Ágyúsoknak. A csapat szinte valamennyi kulcsembere tiszteletét tette a partyn, de a torna hőse, a mindössze 17 esztendős Jack Wilshere – talán szülei intésére… – távolmaradt a dajdajtól.



Az Arsenal két (Atlético Madrid és Glasgow Rangers felett aratott) győzelmével magabiztosan nyerte a hazai rendezésű Emirates-kupát, és a játékosok úgy gondolták, a sikert illik megünnepelni.

A piros-fehérek aranylábú csillagai egy londoni szórakozóhelyen gyűltek össze, és bár asztal alatti bújócskára nem vetemedtek a Daily Mail beszámolója szerint, némi nemes nedű társaságában igencsak jól érezték magukat a bőrükben.

A korábban piás botrányával sokakat megbotránkoztató Nicklas Bendtner
sem keltett ezúttal túlzott feltűnést, de csapattársai is tettek azért, hogy Arsene Wenger ne dorgálással kezdje a muri utáni első gyakorlást.

Az Emirates-kupa legjobb játékosa, a mindössze 17 éves Jack Wilshere nem volt jelen az összejövetelen. Talán ha korábban kezdte volna el puhítani apucit és anyucit…

 

Andrej Arsavin  
Cesc Fabregas és Bacary Sagna  
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu