Juve: hárommilliós fizetés Beníteznek

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 28. 13:59
A Juventus és Rafa Benítez kapcsolatáról pletykák tömkelegét lehetett hallani, olvasni az utóbbi hetekben. Ezúttal azonban egy mértékadó lap, az Independent volt jól értesült. A brit újság információi szerint a torinóiak évi hárommillió eurós fizetést ajánlanak a Liverpool menedzserének. Ha a pénzügyi kérdésekben meg is egyeznek a felek, a szakmai stáb összetételét illetően még lehetnének nézeteltérések.


Szóval nincs még vége. Mármint a Juventus Benítezért folytatott harcának. Az olaszok vezetősége most már konkrétumokkal is előállt. Az Independent úgy tudja, hárommillió eurós (2,6 millió font) fizetést ajánlanak Beníteznek. Akinek jelenleg bruttó 4,6 millió font az éves keresete a Vörösöknél.

Ne tévesszenek meg senkit a számok. Jól látják, a Juve jóval kevesebbet ajánl a spanyolnak, mint amennyit jelenleg kézhez kap. Nem kell azonban féltenünk a talján szakembereket. Ők ugyanis a két ország adótörvényei közti különbségekre apellálnak. 

Az elgondolás az, hogy a hárommilliós juttatás után ők maguk fizetik be az adót, amely így több, mint amennyi a bruttó 4,6 millió font után marad. A szigetországi államvezetés ugyanis híresen magas adókkal sújtja a polgárokat, nem könnyű tehát a cégek, és ezáltal a klubok dolga.

Ha létrejönne a két fél között a megegyezés, ütközőpontok még maradnának. Mégpedig a szakmai stáb összeállítását illetően. Benítez ugyanis nagylétszámú segítői brigáddal dolgozik. Az olaszok azonban a feltételek között szabnák meg, hogy csak két emberét hozhatja magával Liverpoolból. A cikk szerint az egyik Maurizio Pellegrino, a másik a kapusedző Xavi Valero lenne. A pályaedzői posztot a Juventus hagyományainak megfelelően olasz szakember töltené be.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu