Jövőre bontják a Fradi stadionját

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 23. 15:25
„Cél a stabilizáció" - mondta ki a Ferencváros tavaszi jelmondatát Berki Krisztián, a zöld fehérek vezérigazgatója a klub hétfői sajtótájékoztatóján. Az eseményen több, a jövő szempontjából lényeges kérdésre adott választ a vezetőség. Az FTC elöljárói közleményben indokolták meg döntéseik hátterét.


Az első feladat egy új igazgatótanács felállítása volt, amelyben több új arcot is felfedezhetünk. A testület azonnal döntött, ki irányíthatja majd a jövőben a csapatot. Nos, az eddig megbízott vezetőedzőként dolgozott Craig Short mellé érkezett a Sheffield United utánpótlás-vezetője, Ron Reid. Ők ketten már az ünnepek utáni napokban hozzákezdenek a munkának és összeállítják az új keretet. Állítólag már folynak is az egyeztetések egyes kiszemeltekkel, akik közül három vagy négy futballista igazolhat az Üllői útra. Berki elmondása szerint a cél, hogy átstruktúrálják a csapatot és a mennyiséget minőségre cseréljék.

„Olyan játékosokat nézünk, akik felkészültek a megmérettetésre. A Fradiban játszani olyan nyomást, elvárást jelent egy játékos felé, amit nem mindenki kész feldolgozni. Nekünk most kész játékosokra van szükségünk ahhoz, hogy stabilizáljuk a csapatot és olyan magasra kússzunk a tabellán, amilyen magasra csak lehet, de legalább az első harmadban végezzünk! – nyilatkozta Craig Short.

A közlemény még egy fontos területet érint. Az Albert-stadion rekonstrukciója, tereprendezése és bontási munkálatai 2010 nyarán kezdődnek majd meg. Ez alatt az idő alatt a Ferencváros együttese átmeneti helyre költözik, valószínűleg a Puskás-stadion és a Vasas pályája között dönt majd a vezetőség. 

 

Az FTC Labdarúgó Zrt. erősítéseket tervez a kereskedelem és kommunikáció területén is. "Új irányokat szeretnénk bevezetni és a szurkolókat aktivizálni, ez a legfontosabb. Ugyanígy fontosnak tartjuk a partnerkapcsolatok kiépítését, fejlesztését. Megyünk Máltára edzőtáborba és remélhetőleg nyáron elindítjuk a stadionnal kapcsolatos feladatok megvalósítását is. A jövő év eseménydús és izgalmas lesz, garantálom!" – summázza Kevin McCabe az üzleti célokat.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu