Ibra a United és a City között vacillál

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 13. 21:07
Zlatan Ibrahimovic ügynöke a héten Manchesterbe utazik, hogy egyeztessen védence jövőjéről. Mino Raiola két legyet üt egy csapásra, hiszen a United és a City elöljáróival is elbeszélget a svéd csatárról, aki mindenképpen távozna a Barcelonától.


 

David Villa érkezésével valószínűsíthető volt, hogy Ibrahimovic elgondolkodik a hogyan továbbról, és egyre inkább úgy hírlik, döntött: egy év után távozik a klubtól.

Érdeklődőben nincs hiány, nemrégiben a Milannal is hírbe hozták, a legfrissebb értesülések pedig arról szólnak, hogy Manchesterben köthet ki.

A pakliban állítólag a United és a City is benne van, amit alátámaszt, hogy ügynöke a Sport katalán sportlap értesülése szerint mindkét klub vezetőivel leül a tárgyalóasztalhoz a héten.

Mino Raiola nem tagadta, hogy napokon belül a szigetország felé veszi az irányt, ennél többet azonban nem lehetett kihúzni belőle.

Az ügynök hasonló forgatókönyvet tervez Mario Balotelli értékesítésére is, hiszen az Inter csatárát szintén beajánlotta mindkét manchesteri élklubnak.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu