Iaquinta Ibrahimovicért?!

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 10. 12:24
Olasz értesülések szerint a nyáron Barcelonába igazolhat Vincenzo Iaquinta. A tuttomercatoweb.it arról ír, hogy a Juventus támadójáért cserébe a svéd Zlatan Ibrahimovic érkezhet.


Amennyiben az üzlet összejön, ez lehet a nyár első nagy durranása.

Ibra 2004 és 2006 között 69 meccsen 23-szor volt eredményes a Juventusban, így a svéd klasszis számára nem tűnne újnak a torinóiak öltözője. A csatár 2006-ban egy másik olasz együtteshez, az Interhez szerződött, hogy aztán tavaly nyáron nagy dirrel-dúrral Barcelonába igazoljon.

A baj csak az, hogy a 60-szoros svéd válogatott, 28 esztendős csatár nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, még akkor sem, ha az El Clásicón a Nou Campban például az ő góljával nyert 1-0-ra a Barca. Érdekes módon viszont ha a mutatóit nézzük, nem ennyire rossz a teléjesítménye: 28 meccsen 16 találat.

Iaquinta a Juventusszal idén csak szenvedett és mindössze 14 bajnoki meccsen szerepelt. Ezeken 6 gólt szerzett, de aligha emiatt szeretné őt a katalán óriás. Jóllehet fél évig súlyos sérülése miatt nem is játszhatott. A kérdés tényleg az, hogy ha egymás tenyerébe csapnak a felek, akkor mennyire jár jól a már 30 éves futballistával a Barca.

És mennyit játszhat majd David Villa mellett, helyett az egykori Udinese-focista?

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ibrahimovic visszatérhet a Juventushoz
Olasz lapértesülések szerint váratlan húzásra szánhatja el magát a nyáron a Juventus, amely visszaszerezné az együttestől 2006-ban távozó Zlatan Ibrahimovicot a Barcelonától....
Tovább a teljes cikkhez »
 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu