Ibrahimovic visszatérhet a Juventushoz

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 8. 16:20
Olasz lapértesülések szerint váratlan húzásra szánhatja el magát a nyáron a Juventus, amely visszaszerezné az együttestől 2006-ban távozó Zlatan Ibrahimovicot a Barcelonától.


A Tuttosport úgy tudja, a torinóiak új elnöke, Andrea Agnelli kész felvenni a kapcsolatot Joan Laportával, a katalánok mindenható vezetőjével. Hogy mi motiválhatja a spanyol klubóriást a svéd eladásában?

Egyrészt az, hogy Ibrahimovic saját képességeihez képest halványan teljesít az idei szezonban, másrészt pedig egyre szaporodó pletykák szerint Guardiola mester helyet akar csinálni az együtteshez nyáron a hírek szerint érkező David Villának.

Barcelonában állítólag akkor borult ki a bili, amikor a támadó az Inter elleni párharc mindkét mérkőzésén gyakorlatilag egyetlen értékelhető mozdulatra nem volt képes. Ezt követően elhidegült a viszony Laporta, Guardiola és a játékos között.

Márpedig a Juventust az alapokról újjáépíteni készülő új elnök számára a svéd nagyszerű lehetőség lenne támadósorának megerősítésére. A Tuttosport 35-40 millió euró körüli ajánlatot tart reálisnak az Öreg Hölgy részéről, amely jutányos árnak számít, főleg akkor, ha azt nézzük, hogy annak idején 45 millió euróért és Samuel Eto'óért cserébe érkezett Spanyolországba Ibrahimovic.

Ami leginkább az üzlet ellen szól az a csatár „potom" 12 millió eurós éves fizetése, amelyhez hasonlót sem tudna vállalni az olasz alakulat. 

Ibrahimovic 2006-ban „menekült el" a Juventustól, amikor az együttes bundabotrányba keveredve a másodosztályban kötött ki.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu