Hullákkal fenyegeti a vébét az al-Káida!

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 8. 20:50
Robbantásokat és halottakat ígér az al-Káida terrorszervezet a közelgő labdarúgó-világbajnokság idejére! Az iszlám fundamentalisták a helyi Mustakun Lel Dzsanna („Vágyódás a Paradicsomba”) című lap hasábjain keresztül üzentek a nagyvilágnak. A bűnözők a célválogatottakat is megnevezték. Ezek tényleg nem normálisak!


„Milyen csodás is lenne az amerikai-angol futballmeccs, ha élő egyenes adásban a zsúfolásig megtelt arénában egyszer csak robbanások hallatszanának! Az egész aréna megbolondulna, a hullák száma pedig elérné a több százat! Allah akaratából! - nyers fordításban valami ilyesmit kürtölt világgá csütörtökön az al-Káida terrorszervezet.

A gengszterek sajnos már többször bebizonyították, nem ismerik a viccet, ezért nem árt odafigyelni. Mert egy fantasztikus eszmét, milliárdok szórakozását ronthatja el az esetleges újabb tragédia. Nem beszélve az ártatlan emberéletekről és az értelmetlen vérontásról.

Az al-Káida állítólag olyan robbanóanyagokat használna, amelyeket képtelenség kimutatni, azaz a lebukás esélye minimális lenne. A terroristák annyit még „segítettek” a szerveknek, hogy elárulták, mely országok meccsein várható az attak.

A merényletektől leginkább az Egyesült Államoknak, Angliának, Franciaországnak, Németországnak és Olaszországnak van félnivalója a seregszemlén. A dél-afrikai terrorelhárítás állítólag több gyanús sejtet buktatott már le, de az al-Káidával további szomáliai és mozambiki csoportok is szoros kapcsolatban állnak Afrikában.

Hihetetlen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Csapatbuszra támadtak, hatan haltak meg
Brutális események borzolják a kedélyeket Pakisztánban, ahol tizenkét fegyverekkel, kézigránáttal és rakétavetővel felszerelkezett harcos támadta meg a Lahoréba érkező Srí Lanka-i krikettválogatott buszát. A tizenöt percig tartó...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 

Címkék: vb_2010
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu