Hivatalos: David Silva a Cityhez igazol

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 30. 12:22
A Manchester City és a Valencia minden részletben megegyezett David Silva átigazolását illetően - közölte az angol klub hivatalos honlapja. A világbajnokságon vitézkedő támadónak már csak az orvosi vizsgálaton kell átesnie. Ötéves szerződésre kanyarítja rá a nevét a City 30 millió fontos szerzeménye.


 

Nem kevés találgatás után a Manchester City hivatalos honlapján bejelentette, mindenben közös nevezőre jutott a Valenciával David Silva klubcseréjéről.

A 24 éves spanyol válogatott támadó áráról a felek mélyen hallgatnak, de sajtóértesülések szerint 30 millió font cserél gazdát az ügylet keretében.

David Silva jelenleg a spanyol válogatottal Dél-Afrikában tartózkodik, de amint visszatér onnan, átesik a kötelező orvosi vizsgálaton Manchesterben, és aláírja ötéves kontraktusát.

A játékos ugyanakkor a City honlapjának már nyilatkozott is, melyben örömét fejezte ki, hogy egy ilyen szép jövő előtt álló csapathoz csatlakozhat.

„Eljött az idő, hogy új kihívást keressek magamnak. A Citynél minden adott, hogy szép sikereket érjünk el, és biztosra veszem, hogy rövidesen meglesz a nagy áttörés.”

A labdarúgó egyúttal elbúcsúzott a valenciai szurkolóktól, akiknek mindörökké hálás lesz azért a támogatásért, amit tőlük kapott az ott töltött hat évben.

Silva a manchesteriek második nyári igazolása a német Jérome Boateng után.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu