Hétfőtől kaphatók a jegyek a fociünnepre

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 10. 15:54
A magyar labdarúgó válogatott szeptember 5-én és 9-én játssza két soron következő vb-selejtezőjét, két itthoni slágermérkőzését a svédekkel, illetve a portugálokkal, ezt megelőzően pedig augusztus 12-én Románia ellen lép pályára Erwin Koeman szövetségi kapitány csapata, barátságos meccsen. A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) döntése értelmében a leghűségesebb szurkolók, s az együttes mellett töretlen lelkesedéssel kitartó gyereklabdarúgók a három találkozóra hétfőtől vehetik meg a belépőket, rendkívül kedvezményes, nagyon alacsony áron.


Az mlsz.hu szerint a csomagban értékesítésre kerülő 10 ezer darab, összesen 7500 forintba kerülő "bérlet" mindhárom találkozóra érvényes, s elkezdődik egy 1 gyermek+1 kísérő akció is.

Ami a részleteket illeti: a kijelölt szektorokba szóló, 7500 forintos csomagban - amely hétfőtől a megszokott helyeken, az ország összes Ibusz-kirendeltségénél kapható - 1 darab jegy lesz a románok elleni találkozóra, míg a másik kettőre olyan utalványt kap az első 10 ezer vásárló, amelyet augusztus 31-től lehet majd beváltani. Erre éppen a szurkolók védelmében, a hamisítás lehetőségének kizárása miatt van szükség.

Az MLSZ gondolt és változatlanul számít az eddigi mérkőzések roppant lelkes gyermeklátogatóira is. Mindhárom meccset 4000-4000 olyan 14 éven aluli tekintheti meg a Puskás-stadionban, aki regisztrálva van a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetségnél, számukra a belépés - az eddigi gyakorlatnak megfelelően - ingyenes.

Egy-egy kísérővel jöhetnek, az ő belépőjük ára: 2000-2000 forint. Az 1+1-es akcióban részt vevőknek előzetesen jelentkezniük kell az MGYLSZ-nél (erre kizárólag a www.gyermekfoci.hu című honlapon van lehetőség hétfő reggeltől!), kapnak egy visszaigazolást, s azzal kereshetik fel valamelyik Ibusz-kirendeltséget.

Egyetlen kikötés: a két vb-selejtezőre (mindkettőre vagy csak az egyikre) kizárólag olyan gyermeklabdarúgók igényelhetnek ingyenes belépőt, akik a magyar-román találkozón is ott akarnak lenni!

Az tehát máris - még mielőtt az értékesítés egyáltalán elkezdődött volna - biztosra vehető, hogy 18-18 ezer hely hamarosan, várhatóan néhány napon belül mindhárom találkozót illetően gazdára talál (14-14 ezer kedvezményes, alacsony áron, 4000-4000 pedig a gyerekeknek ingyen!) 

A Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint a jegyárusítás további részleteiről, a többi belépő áráról később döntenek.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu