Hatpontos meccset tett magáévá a Bochum

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 20. 22:20
Kiesési rangadót nyert meg 1-0-ra a Bochum a Borussia Mönchengladbach vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában.


BUNDESLIGA, 25. FORDULÓ:
MÖNCHENGLADBACH - BOCHUM 0-1 (0-1)
Mönchengladbach, Borussia Park, 49 282 néző, vezette: Manuel Gräfe
MÖNCHENGLADBACH: Bailly - Stalteri, Brouwers, Daems, Levels (Dante, 67.) - Bradley, Galasek (Colautti, 80.) - Matmour (Neuville, 71.), Baumjohann, Marin - Friend. Vezetőedző: Hans Meyer.
BOCHUM: Fernandes - Concha, Mavraj, Fabian, C. Fuchs - Imhof, Dabrowski - Grote (Freier, 72.), Azaouagh (P. Bönig, 89.) - Epallé (Ono, 69.), Klimowicz. Vezetőedző: Marcel Koller.
Gólszerző: Grote (29.)
Sárga lap: Stalteri (41.), Marin (51.), Bradley (76.), ill. Dabrowski (20.), Fernandes (60.), Fuchs (84.)

A Mönchengladbach a múlt héten presztízsrangadót nyert meg 4-2-re a Köln ellen idegenben, ám pénteki ellenfelével, a Bochummal már nem bírt el. Pedig nagyon kellettek volna a pontok a 16. helyen ragadó csapatnak.

 

Azt sem gondolta volna senki, hogy a találkozón mindösszesen egyetlen találat esik. Főleg annak tükrében, hogy a hazaiak az elmúlt három körben egyszer sem kaptak ki és nyolc gólt lőttek. A tizenötödik Bochum meg szégyenszemre csupán kettőt - igaz, ez a két találat két 1-1-es döntetlenhez volt elegendő idegenben.

 

Ha viszont a felek egymás elleni mérlegét nézzük: a Gladbach az elmúlt négy meccsükön egyetlen egyszer sem tudta megverni a Bochumot. És most sem.

 

Alig félóra telt el a mérkőzésből, amikor Dennis Grote elé került a labda. A vendégjátékos a Diego Klimowicztól kapott játékszert 32 méterről laposan, elemi erővel vágta a bal alsóba (0-1). Ehhez azért kellett Logan Bailly kapus hibája is.

 

A hazaiak mindent megtettek az egyenlítésért, a Bochum azonban hősiesen védekezve - s Daniel Fernandes bravúrjainak hála - megszerezte mind a három bajnoki pontot, amelyek bizony jól jöhetnek még a végelszámolásnál. A látogatók így a 13. helyre szökkentek előre.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu