Ha kupa, akkor nincs Fabregas!

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 10. 14:52
Arsene Wenger menedzser sajtótájékoztatón erősítette meg, hogy az Arsenal csapatkapitánya, Cesc Fabregas, illetve jelenlegi első számú kapusa, Wojciech Szcesny is több meccset kényszerül kihagyni a Barcelona elleni keddi nyolcaddöntőben elszenvedett sérülése miatt. Van Persie viszont ott lesz szombat este az Old Traffordon.


A Ligakupa-döntőhöz hasonlóan a szombat kora esti (18:15) FA-kupa-negyeddöntőről is hiányzik majd az Arsenal katalán játékmestere, Cesc Fabregas. A középpályásnak a Barca elleni, 3-1-es vereséggel végződő ütközet első negyedórájában újult ki térdínsérülése, bizonytalan, mikor épül fel, de a menedzser szerint több meccset kell kihagynia.

Hasonló a helyzet Wojciech Szczesnyvel is, aki szalagsérülést szenvedett ujjában Dani Alves egyik átlövésének következtében. Az Ágyúsok másik lengyel portásának, Fabianskinak a válla rakoncátlankodik, így a szezon folyamán már-már kegyvesztetté vált Almunia hetei következhetnek. Wenger a vészhelyzetre való tekintettel kilátásba helyezte, hogy rövid távra ifjú kapust kölcsönöz a csapat a következő napokban (Mannone és Shea "kiküldetésben" van, előbbi ráadásul ugyancsak sérült).

A Barca ellen a kiállítás sorsára jutott Van Persie térde "jól vizsgázott" az elmúlt napokban, így nincs akadálya, hogy a holland csatárral rohamozhasson az Arsenal szombaton az Old Traffordon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ferguson alulértékelte az Arsenalt
Megtörte csendjét az Arsenal elleni szombati FA-kupa csata előtt Sir Alex Ferguson, a Manchester United skót menedzsere. Elmondta, meglepte őt, hogy az Ágyúsok számítanak csapata első számú üldözőinek, a Liverpool elleni...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu