Gera Zoli: Csodásak a magyar szurkolók!

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 31. 16:59
Valljuk meg, régen előzött meg egy Magyarország-Málta labdarúgó-mérkőzést ekkora várakozás. Minden jegy elkelt, így várhatóan fantasztikus hangulat közepette játszhat szerda este Erwin Koeman szövetségi kapitány gárdája. Az albánok elleni világbajnoki selejtezőn csak a pár perces szerepet kapó, ám a Puskás Ferenc Stadionban várhatóan kezdő Gera Zoltán is éppen ezt emelte ki.


LABDARÚGÓ VILÁGBAJNOKI SELEJTEZŐ:
MAGYARORSZÁG - MÁLTA
Puskás Ferenc Stadion
szerda, 19.00 

 

Gera Zoltán mosolygós arccal adott röpke interjút a SportHirado.hu-nak. Az ok roppant egyszerű, hiszen minden játékos álma, hogy címeres mezben, zsúfolt lelátók előtt bizonyíthasson.

„Nagyon boldog mindenki, hogy ennyien kijönnek szerdán este - kezdte a Fulham magyarja. - Természetesen nem is beszélünk másról, csak a Málta elleni találkozóról, a minden bizonnyal remek atmoszféráról és a győzelemről. Csodálatosak a magyar szurkolók, ezt pedig igyekszünk majd meghálálni.”

Erwin Koeman szövetségi kapitány ugyanakkor felhívta mindenki figyelmét, nem szabad lebecsülni az aktuális ellenfelet, hiszen az ilyesfajta viselkedés felér egy öngyilkossággal. "Gerzson" is így gondolja.

„Amennyiben nekik rontunk, nagy hibát követünk el - folytatta a középpályás. - Türelmesen kell játszanunk, mert a máltaiak valószínűleg betömörülnek majd a kapujuk előterébe. Hátul is figyelnünk kell, hiszen egy-egy kontra bármikor veszélyt jelenthet. Mindegy, hogy a Puskás Stadionban, netán Újpesten lett volna a meccs, nem számít mekkora a pálya, nekünk rést kell találnunk a védőfalon. Én minden mérkőzésre úgy megyek ki, hogy nyerni akarok. Elhihetik, ez most sem lesz másként.”

Mert szinte borítékolható, hogy Gera Zoltán Málta ellen a kezdőtizenegyben kap helyet. Az albánok ellen az utolsó pár pillanatra állt csak be, a játékos mégsem keseredett el.

„Szó sincs sértettségről. A kapitány a tiranai összecsapás előtt felhívott, és közölte, ezúttal nem leszek kezdő, mert az elmúlt válogatott találkozókon nem azt nyújtottam, amit elvárt tőlem. Én ezt tudomásul vettem, de persze nem nyugodtam bele. Keményen dolgoztam. Hogy láttam-e a Manchester Unitednek lőtt gólomat? Nem, nem néztem még meg.”

 

Priskin Tamás Mifsudra hívta fel a figyelmet
Az angol másodosztályban küzdő Watford hőse, Priskin Tamás is készségesen nyilatkozott a SportHirado.hu-nak. A csatár a csapaton belül uralkodó vidám és bizakodó hangulat mellett elsősorban Michael Mifsudról ejtett néhány szót. A 27 esztendős máltai jelenleg szintén a Championshipben rúgja a bőrt, most éppen a Coventrytől kölcsönben a Barnsley csapatában.
„Egyértelműen ő a legveszélyesebb a máltai együttesben - elemzett a válogatottba ismét behívót kapott támadó, aki egyesületében mostanában első számú gólfelelőssé lépett elő. - Mivel játszottam már ellene, tudom, hogy egy fürge, robbanékony futballistáról van szó. Jó lesz vele vigyázni, remélem, megoldjuk majd a semlegesítését. Nyernünk kell!”

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu