Fresh Wiki: Hajrá, magyarok!

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 27. 11:57
Szombat este 20 óra 30 perctől Albániában vendégszerepel világbajnoki selejtezőn a magyar labdarúgó-válogatott. A SportHirado.hu úgy gondolta, megkérdez néhány közéleti személyiséget, hogy ők miként vélekednek a közelgő megmérettetésről. Nos, jó hírünk van, hiszen legjobbjaink régen voltak ennyire népszerűek, sztárjaink pedig megígérték, magyar győzelemben bízva szurkolják végig a tiranai találkozót. Hajrá, fiúk!


Fotó: SH

 

LABDARÚGÓ VILÁGBAJNOKI SELEJTEZŐ:
ALBÁNIA-MAGYARORSZÁG
Helyszín: Tirana
Időpont: 20.30

 

Magyarország futball-lázban ég! Ezt bizton állíthatjuk, hiszen az énekesnőtől a színésznőig, a televízióstól a humoristáig, a hajszobrásztól a sarki fűszeresig, mindenki erről beszél. Nem, kedves olvasó, ez nem túlzás, a SportHirado.hu mindezt be is bizonyította.

Az alábbiakban ugyanis öt közéleti személyiség mondja el véleményét kis hazánk nagy lehetőségéről. A megkérdezettek közül mindenki Erwin Koeman fiai mellett tette le a voksát, a slágereredmény pedig 2-1-es magyar győzelem volt.

 

Farkasházy Tivadar: Régen voltam ennyire bizakodó!

„Megmondom őszintén, régóta nem voltam ennyire bizakodó. Most csupa profi van a válogatottban, akik profi csapatokban, a lehető legjobb körülmények közepette dolgoznak. Az albánokat amúgy egyik korábbi kedvenc futballistám, Arie Haan készíti fel, a holland szakember sok mindenre megtanította játékosait. Ma már nincs könnyű meccs, a svédek és a portugálok is érezhették ezt. Mivel legjobbjaink külföldi élbajnokságokban játszanak, nem lehet a téli szünetre fogni, ha nem úgy teljesítenek. Legyünk partiban, de ne futballozzunk rosszul. Mert az megbocsáthatatlan. Remélem, szerdán, a Málta elleni vb-selejtezőn nagyon sokan lesznek majd a Puskás Stadionban. Ez azt jelentené, hogy szép eredményt értünk el Tiranában. Én ott leszek, az biztos.”
Tipp: 2-1-es magyar győzelem.

 

Sári Évi: Mindent bele, fiúk!

„Ha a Manchester United játszik, akkor leülök néha a tévé elé, a magyar válogatott szereplését viszont kevésbé követem nyomon. Főleg mostanában nincs rá túl sok időm, hiszen két musicalben is játszom, a Casanovában és a Vámpírok báljában. De annyit azért még én is tudok focistáinkról, hogy jó formában vannak, és a világbajnokságra is van esélyük kijutni. Az albán csapatot egyáltalán nem ismerem, éppen ezért nem tudom, mire számíthatunk ellenük, de valami azt súgja, hogy nyerünk. Három-nullra. Sok sikert kívánok a fiúknak, mindent bele!”
Tipp: 3-0-s magyar győzelem.

 

SH
Sári Évi úgy gondolja, Albánia nem lehet akadály Fotó: SH

 

Hajas László: Gera Zoli, Gera Zoli!

„El sem tudok más eredményt képzelni, mint egy magyar győzelmet! Olyannyira bízom a srácokban, hogy már meg is van a jegyünk a fiammal a Málta elleni, jövő szerdai hazai vb-selejtezőre. Gera Zoli a nagy kedvencem, remélem, a válogatott meccsre is átmenti remek formáját. Nem lesz egyszerű, az biztos, de én alapvetően optimista embernek tartom magam.”
Tipp: 2-1-es magyar győzelem.

 

Fresh Wiki: Valóra válhat az álom!

„Az albánokat egyszer már legyőztük, ez pedig lendületet adhat második nekifutásra is! Jó lenne kijutni a világbajnokságra, valóra válna az álom, egész Magyarország focilázban égne! Szerintem nyer a magyar válogatott Tiranában, méghozzá kettő-egyre! Ez egy fontos mérkőzés, be kell lőni a helyzeteket és akkor nem lesz gond! Egyébként Real Madrid-szurkoló vagyok, imádom a spanyol focit! Ha itt a jó idő, gyakran kivetítőn nézek focimeccset a szabadban, néha apukámat is magammal viszem. De a Realnál fontosabb a válogatott jó szereplése, szóval, hajrá, magyarok!”
Tipp: 2-1-es magyar győzelem.

 

Stohl András: Mindegy, csak nyerjünk!

„Mint Újpest-szurkoló, mostanság abszolút focilázban égek! Nincs ez másképp a válogatottal kapcsolatban sem, hiszen a fiúk jó eséllyel pályáznak egy újabb sikerre. Pontosan tudjuk, az albánok mindent el fognak követni, hogy megnehezítsék a dolgunkat. Reméljük mindhiába. Én ott leszek a tévé előtt, s tiszta szívemből szurkolok majd válogatottunkért. Teljesen mindegy, csak nyerjünk.”
Tipp: 2-0-s magyar győzelem.

 

AZ 1. VB-SELEJTEZŐCSOPORT JELENLEGI ÁLLÁSA:
1. Dánia 3 2 1 0 6-2 7
2. MAGYARORSZÁG 4 2 1 1 4-2 7
3. Albánia 5 1 3 1 3-2 6
4. Portugália 4 1 2 1 6-3 5
5. Svédország 3 1 2 0 2-1 5
6. Málta 5 0 1 4 0-11 1


TOVÁBBI PÁROSÍTÁSOK A CSOPORTBAN:
Málta-Dánia 20.00
Portugália-Svédország 21.45



 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu