Fegyelmi eljárás a Real Madrid ellen

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 25. 17:20
Fegyelmi eljárást indított az UEFA a Real Madrid ellen a keddi BL-csoportmeccsen tapasztalt sportszerűtlenségek miatt - közölte az európai szövetség hivatalos honlapja. Döntés november 30-ára várható. Elvileg többmeccses eltiltást is kiszabhatnak a vezetőedző José Mourinhóra és négy játékosra.


"Az UEFA megerősíti, hogy fegyelmi eljárást kezdeményezett a Real Madrid CF labdarúgóklubbal szemben José Mourinho, továbbá Xabi Alonso, Sergio Ramos, Iker Casillas és Jerzy Dudek sportszerűtlensége ügyében, amely a Bajnokok Ligája G-csoportjában történt, az Ajax Amsterdam elleni keddi mérkőzésen."

Hasonló sorsra jutott a Cluj azóta már menesztett trénere, Sorin Cartu, aki szétverte a kispadot a Basel elleni találkozón. Mindkét ügyet november 30-án, kedden tárgyalja az UEFA Fegyelmi és Ellenőrzési Bizottsága Nyonban.

Mint ismeretes, Xabi Alonso és Sergio Ramos 4-0-s Real-vezetésnél a véghajrában csak azért húzta az időt, hogy második sárga lappal kiállítássa magát, így az utolsó csoportmeccsen tölthesse le eltiltását és tiszta lappal kezdhesse az egyenes kieséses szakaszt.  A felvételek tanúsága szerint egyértelmű, José Mourinho utasította erre a két játékost, Ramos esetében Dudek és Casillas közreműködésével juttatta el instrukcióit. Részletek itt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megvizsgálják a Real gyanús kiállításait
FOTÓ, VIDEÓ! Az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a játékvezetői jelentés áttekintése után dönti el, hogy megbünteti a Real Madridot az Ajax elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzés hajrájában látott, nyilvánvalóan...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu