Fabregast kórházba szállították!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 6. 14:14
Miközben mindenki arról beszél, hogy a formán kívüli Fernando Torres helyett esetleg Cesc Fabregas kezdhet a németek elleni szerda esti vb-elődöntőben, aggasztó hírek érkeztek a spanyolok főhadiszállásáról. A játékos jobb lábára kapott hatalmas rúgást hétfő este - éppen arra, amelyik a Barcelona ellen eltört. Az orvosi jelentés szerint azonban a sérülés nem komoly.


 

Az Arsenal-fiú rúgást kapott a lábára, megsérült a szárkapocscsontja, ezért azonnal kórházba szállították.

A helyzetet látszólag súlyosbította, hogy ugyanarról a lábról van szó, amely három hónappal ezelőtt a Barcelona elleni hazai BL-csatában tört el, így egyáltalán nem szúnyogcsípésről beszélünk. A röntgen kedd reggel nem állapított meg újabb törést, ugyanakkor vérömleny keletkezett a sérült részen, ami miatt roppant érzékeny a futballista lába. 

A további vizsgálatok eredményei ugyanakkor kedvezők, ugyanis megállapították, nem komoly a baj, és Cesc valószínűleg hadrafogható lesz a Németország elleni szerdai vb-elődöntőben.  

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fabregas: Hadd játsszak, mester!
SZAVAZZ!!! Kellemes (vagy kellemetlen?) problémák gyötrik Vicente Del Bosquét, a németek ellen készülő spanyol nemzeti válogatott szövetségi kapitányát. A mester fontos döntés előtt áll a világbajnoki elődöntőt megelőzően:...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Torres kiesett a pikszisből a vb-n?!
SZAVAZZ!!! Cesc Fabregas vagy David Silva helyettesítheti Fernando Torrest a németek elleni szerdai vb-elődöntőben. Minderről a spanyol sajtó számolt be azután, hogy Vicente Del Bosque sajtótájékoztatót tartott. A Liverpool...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu