Fabregas: Menni akartam

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 14. 19:06
Cesc Fabregas nem tagadja, a nyáron szíve szerint hazatért volna Barcelonába, de az Arsenal és más tényezők megakadályozták a klubváltásban. Az Ágyúsok csapatkapitánya a Real Madrid közeledése iránt sem volt közömbös, és büszke arra, hogy mindkét spanyol óriás harcba szállt a kegyeiért.




Cesc Fabregasé volt a nyár egyik leginkább elhúzódó sagája, melynek végére végül maga a játékos tett pontot augusztusi „hűségesküjével”. Abban leszögezte, bármennyire is ostromolja a Barcelona, marad az Arsenalnál.

A katalán középpályás a spanyol rádióban elmondta, nem elsősorban rajta múlott, hogy most nem gránátvörös-kék trikóban feszít.

„Próbáltam eligazolni a nyáron, de végül ez több okból – elsősorban az Arsenal miatt – nem valósult meg. A Barcelona mindent megtett azért, hogy szerződtessen, de önmagában amiatt, hogy most is az Arsenal játékosa vagyok, nem érzek csalódottságot. Boldog vagyok Londonban, mint ahogy a Barcánál is boldog lennék.”

Fabregas elmondta, a trófeák elmaradása miatt hiányérzete van, de mindent megtesz azért, hogy a helyzet mihamarabb változzon.

A karmester elismerte, a Barca mellett a Real Madrid is legyeskedett körülötte, de e kapcsán csak annyit jegyzett meg: büszkeséggel tölti el, hogy a blancók is szívesen látták volna a soraikban.

A középpályás az interjú végén hozzátette, egy álma válna valóra, ha ismét nevelőegyesületében futballozna.

Nyáron folyt. köv.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu