Fabregas: Elhagyom az Arsenalt!

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 18. 21:29
Angol sajtóértesülés szerint Cesc Fabregas egy érzelmes beszélgetésen közölte Arsene Wengerrel: a Barcelonába szeretne igazolni, és döntése végleges. Az Arsenal mestere állítólag tudomásul vette a csapatkapitány akaratát, bár egy kósza kísérletet tett arra, hogy lebeszélje terveiről.


 



Rövidesen véget érhet Cesc Fabregas huzavonája, az Arsenal karmestere ugyanis a Goal.com UK értesülése szerint tudatta Arsene Wengerrel, a jövőjét a Barcelonánál képzeli el.

A francia mester állítólag megpróbálta meggyőzni arról Fabregast, hogy legalább még egy évig maradjon az Emiratesben, a katalán zseni azonban hajthatatlannak mutatkozott.

A játékos már korábban kijelentette, csupán egyetlen csapatért lenne hajlandó elhagyni az Arsenalt, és az éppen nevelőklubja, a Barcelona.

Némi vitára csupán az átigazolási összeg ad okot: a Barcelona 30 millió fontot ajánlana Cescért, míg az Ágyúsok 40 millió alatti összegről hallani sem akarnak.

A katalánok elnöke, Joan Laporta örömmel értesült a hírről, aminek kapcsán elmondta: most már a Barcán a sor, hogy eleget tegyen Fabregas kérésének.

A 23 éves labdarúgót 2003-ban szerződtette az Arsenal a Barcelonától.

A hírek szerint David Villa még ennél is közelebb van a Nou Camphoz: a Valencia csatára 42 millió euróért válthat csapatot.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu