Fabregasszal tárgyal a Barcelona!

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 11. 16:00
A Barcelona labdarúgóklub pozitív visszajelzést kapott Cesc Fabregas ügynökétől, így hamarosan megteheti ajánlatát - adta hírül az El Mundo Deportivo katalán sportlap. Mintegy ötven millió eurót kell letenniük az asztalra a gránátvörös-kékeknek, ha azt akarják, hogy komolyan vegyék őket a londoniak. Egy hetük van erre.


A katalán sztárklub illetékesei telefonon egyeztettek az Arsenal csapatkapitányának képviselőivel, akik tudatták velük, hogy a játékos szívesen játszana újra nevelőegyesületében. Így elvileg minden az Arsenalon múlik.

Nem lesz egyszerű dolga az előző szezonban triplázó együttesnek, hiszen Kolo Touré és Emmanuel Adebayor Manchester Cityhez való igazolása után Arséne Wenger biztosan nem mondana le egykönnyen egy újabb sztárjátékosától. Ezért valószínűleg negyven és ötven millió euró közötti összegről szóló ajánlattal kell előállniuk.

A transzfert megnehezítheti, hogy az Arsenal augusztus 18-án a Celtic ellen játszik a Bajnokok Ligája selejtezőjében, így ha Fabregas pályára lép azon a meccsen, az idény további részében már biztosan nem szerepelhetne a legrangosabb európai kupa küzdelmeiben a Blaugrana mezében. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu