Fabregas döntött: Bye bye Arsenal!

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 2. 12:14
Hosszú távú következményei is lehetnek a Manchester United vasárnapi londoni sikerének. A Vörös Ördögök 3-1-es diadala ugyanis végleg eldöntötte Cesc Fabregas sorsát, az Európa-bajnok idén nyáron klubot vált!!! Az El Mundo Deportivo keddi száma ugyanis azt írja, az Európa-bajnok megelégelte, hogy az Arsenal ismét vereséget szenvedett egy olyan rangadón, amely meghatározhatja a bajnokság kimenetelét. A klasszis klubszinten is nagy diadalokat szeretne ünnepelni, erre jóval nagyobb esélyt lát gyerekkora csapatánál, az FC Barcelonánál. Ezért a népszerű játékos a gránátvörös-kékekhez akar szerződni!!!


Az igazság rangadójaként is felfoghatta Fabregas a vasárnapi londoni találkozót, hiszen az évek óta a trónkövetelők közé sorolta a Premier League címvédőjét. A spanyol ász remélte, társaival együtt végre nyomós érvvel, szép győzelemmel nyomatékosítják szándékaikat, de ismét csalatkoznia kellett. A vendégek ugyanis a tavalyi BL-elődöntőhöz hasonlóan ismét 3-1-re nyertek az Emirates-stadionban, amely könnyen az Arsenal bajnoki álmainak a végét jelentheti. Ráadásul ezen a hétvégén a listavezető Chelsea látja vendégül Fabregasékat, vagyis néhány nap alatt hatalmas hátrányba kerülhetnek…

Hatalmas hiba lenne, ha már most leírnánk az Arsenalt, bár ehhez „segítséget” nyújthat Fabregas. Az El Mundo Deportivo ugyanis úgy tudja, a középpályás olyannyira elkeseredett a vasárnapi vereség után, hogy eldöntötte, idén nyáron elhagyja az angol fővárost és Spanyolországba igazol. Úgy véli, a közeljövőben nem változik a helyzet a Premier League-ben, az Arsenal továbbra sem veheti fel a versenyt az MU-val és a Chelsea-vel.

Az ifjú klasszis azonban győzelemre született, nem törődik bele, hogy az Arsenalnál nincs esélye a kiugró diadalra. A klub ugyanis az elmúlt években csak ritkán igazolt kész futballistát, inkább fiatalokkal kötött szerződést. De a vasárnapi meccs is azt mutatta, az ifjoncok még mindig nem állnak készen a világraszóló diadalokra…

Fabregast régóta csábítja a spanyol klubfutball két óriása, de a választás szinte teljesen egyértelmű! Cesc ugyanis az FC Barcelona nevelése, miként is mehetne a Real Madridhoz???  Az El Mundo szerint Fabregas úgy érzi, mindent elért Londonban, itt az ideje, hogy új kihívást teljesítsen az FC Barcelonánál!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu