Ez stílus! E-mailben rúgták ki Benítezt

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 22. 15:07
Az Inter végtelen szofisztikált stílusról tanúbizonyságot téve állítólag e-mailben rúgta ki Rafael Benítezt. Első számú utódjelöltje a Milan korábbi vezetőedzője, Leonardo, aki munka nélkül tengeti mindennapjait. Walter Zenga is képbe került.


Még nem hivatalos, de több mértékadó forrás egybehangzóan állítja, Rafael Benítez többet nem ül le az Internazionale kispadjára.

A Gazzetta Dello Sport már a kirúgás módjáról is beszámolt: a milánói szaklap úgy tudja, a klub e-mailben köszönt el a spanyol mestertől, az elbocsátó szép üzenetet a klub ügyvédje fogalmazta meg.

Az elnök, Massimo Moratti természetesen nem szeretné, ha sokáig edző nélkül tengődne a csapat, első számú kiszemeltje Leonardo a posztra.

A brazil szakember korábban a városi rivális Milant irányította, ám áprilisban kitették a szűrét, és azóta nem lelt új munkaadóra.

Luciano Spalletti szinte biztosan nem veszi át Benítez helyét, a Zenit ugyanis ragaszkodik a Roma korábbi tréneréhez.

Walter Zenga viszont még befuthat, a szaúdi Al-Naszrt örömmel hátrahagyná az Inter kedvéért.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kirúgták Benítezt az Intertől!
Mindössze féléves szolgálat után megvált az Inter Rafael Beníteztől! - mindezt a Sky Sports állítja. Az olasz bajnoki-, kupa-, és Bajnokok Ligája-címvédő, friss világbajnok milánói alakulatnál a gyenge eredmények miatt döntöttek...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu