„Életem gólját lőttem az Arsenalnak”

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 24. 15:49
A Braga Európára szóló győzelmet aratott kedd este az Arsenal fölött, és a meccs hőse, Matheus számára különösen emlékezetes marad a találkozó. A két gólt szerző támadó karrierje mérkőzéseként élte meg a találkozót.


 

Az első felvonás 6-0-s Arsenal-győzelme után nem kis meglepetés a visszavágó 2-0-s bragai sikerrel zárult, nem kis mértékben Matheusnak köszönhetően.

A brazil támadó két találata volt ugyanis a mérleg nyelve, így érthetően elégedett nyilatkozott teljesítményéről.

„Azt hiszem, a második gólom az eddigi legszebb volt pályafutásom során, nagyon örülök, hogy ilyen látványos találatot szereztem egy ilyen kaliberű csapat ellen.”

A portugáloknak ezzel minden esélyük megvan a továbbjutásra, igaz, ehhez alighanem le kell győzniük idegenben a Sahtart.

„A futballban minden lehetséges. A létező legjobban akarunk játszani Donyeckben, és majd meglátjuk, ez mire lesz elég. Az utolsó pillanatig küzdeni fogunk Ukrajnában.”

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Romokban az Arsenal, „ütik” Kassait
Az Arsenal a 83. percben még döntetlenre állt, mégis 2-0-ra kikapott Bragában a Bajnokok Ligája 5. csoportkörében. Gól nélküli állásnál Kassai Viktor egy teljesen egyértelmű tizenegyest nem fújt be az Ágyúsoknak, a játékosok és...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu