Dzsudzsák segít benntartani a Szolnokot

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 1. 16:38
Dzsudzsák Balázs szerelme, Zimány Linda miatt elhagyja a PSV Eindhovent, s a szezon hátralévő részére hazatér.


Úgy látszik, a szélsőnek fontosabb a szerelem, mint csúcs felé ívelő pályafutása, miután otthagyja a bajnoki címre esélyes, valamint az Európa Ligában is versenyben lévő csapatát, és nyárig hazatér.

Debreceni hírek szerint barátnőjével, Zimány Lindával közös albérletbe költözik júniusig, ugyanakkor Loki, pontosabban a címvédő cseh edzője nem számít rá, Szolnokon azonban szívesen látják.

Simon Antal, az újonc edzője viccesen megjegyezte, hálás Lindának, amiért „hazahozza" a válogatott futballistát, aki segíthet benntartani csapatát az élvonalban.

Dzsudzsák az egyik holland újságnak elmondta, eindhoveni csapattársai megértik döntését, sőt, egyikük azt is megígérte, ha a Szolnok bennmarad az élvonalban, ő is ideigazol, miután nagyon tetszik neki Linda barátnője.

Hasonló lépést állítólag több holland, valamint spanyol, olasz, angol csapat sztárjai is terveznek – valamennyien Bódi Szilvi szerelméért igazolnának Magyarországra. A PSV edzője, Fred Rutten pedig állítólag Kiszel Tünde miatt váltana, csak nagyon féltékeny Donatellácska - meg nem nevezett - édesapjára, ezért Hollandiában marad.

ÁPRILIS 1.
Aki esetleg értetlenkedve fogadta volna hírünket, és nem pillantott volna a naptárra, ezúttal valóban április elsejei tréfáról van szó. Természetesen nem tudunk róla, hogy Zimány Linda hazacsábította volna Dzsudzsák Balázst, és arról sem, hogy a Szolnokhoz igazolna. 
A SportHirado.hu szerkesztősége

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu