Dzsudzsák megegyezett az Anzsival!

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 8. 10:50
SZAVAZZ! Ilyen nincs! Hollandiából Dagesztánba igazol, Moszkvában él majd, jelenleg pedig Rómában tartózkodik orvosi vizsgálaton Dzsudzsák Balázs. A magyar középpályás a PSV-től Roberto Carlos csapatához, az Anzsi Mahacskalához igazolt - állítja a Nemzeti Sport.


 

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Jól tette-e Dzsudzsi, hogy eligazolt Dagesztánba?
Tökéletes a választás 2.5%
 
Várjunk még, ezt egyelőre nem tudni 9.6%
 
Karrierje szempontjából a legrosszabb döntést hozta 87.9%
 
Hiába hosszabbította meg szerződését a PSV-vel, hiába volt a holland bajnokság egyik ékköve, Dzsudzsák Balázs elhagyja a Németalföldet - s bár mindig Moszkvában edz csapatával, ott is lakik majd, mégis egy dagesztáni klubhoz, az Anzsihoz igazol. Mindezt a Szport Expressz is megerősítette.

Dzsudzsák Balázs egy hete is arról beszélt, él az orosz vonal, folyamatosan érdeklődnek iránta a Mahacskalától - "Az Anzsi egy erős, ütőképes együttes, amelynek nagy ambíciói vannak. Tudom, hogy zajlanak a tárgyalások...". A Nemzeti Sport azt állítja, hogy a menedzserek a háttérben végezték a munkájukat, hogy aztán szóban meg is egyezzenek Roby Carlos klubjával.

Ezt az információnkat orosz források is megerősítették. A játékos egyik menedzsere, Vörösbaranyi József egyelőre nem kívánta kommentálni a hírt, de az tény, hogy valóban orvosi vizsgálaton vannak, Rómában.

„Nem kommentálhatom a hírt. Csak annyit mondhatok, hogy valóban Rómában vagyunk orvosi vizsgálaton, de semmi többről nem beszélhetek. Hamarosan tájékoztatjuk a közvéleményt" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére Vörösbaranyi József, Dzsudzsák Balázs egyik menedzsere. 

Szulejman Kerimov dúsgazdag tulajdonos alakulata e pillanatban a CSZKA Moszkvával, Huszti Szabolcs Zenitjével és a Dinamo Moszkvával karöltve, egyaránt 19 pontot gyűjtve holtversenyben vezeti az orosz bajnokságot a 11. fordulóban.  

ŐK ÉRDEKLŐDTEK DZSUDZSÁKÉRT:
NAGY-BRITANNIA: Liverpool, Arsenal, Manchester City, Everton, Newcastle United, Tottenham, Aston Villa, Sunderland, Rangers
SPANYOLORSZÁG: Real Madrid, Villarreal, Valencia, Atlético Madrid, Sevilla
OLASZORSZÁG: Juventus, Lazio, Internazionale, Palermo, Napoli
NÉMETORSZÁG: Wolfsburg, Stuttgart, Dortmund, Schalke, Hamburg
FRANCIAORSZÁG: Lille, Lyon  
PORTUGÁLIA: Benfica, Sporting
KELET-EURÓPA: Fenerbahce, Dinamo Kijev, CSZKA Moszkva, CFR

 

A piros bigyó Dagesztán, annak közepén, a Kaszpi-tenger partján van Mahacskala  

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megtalálta Dzsudzsák utódját a PSV?
A PSV Eindhoven Usszama Asszaidit nézte ki a vélhetően távozó Dzsudzsák Balázs utódjának a mértékadó Voetbal International értesülése szerint....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu