David Beckham Milánóban marad!

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 26. 10:12
Csaknem száz százalék, hogy David Beckham az AC Milanban marad! Olybá tűnik, az angol válogatott és a Los Angeles Galaxy Olaszországban szereplő futballgurujának átigazolási hercehurcája a hétvégén véget ér. Mindezt amerikai források is megerősítették, az ár: 10 millió euro, 2010 júniusáig.


Már csak kettőt kell aludnunk ahhoz, hogy hivatalossá váljon mindaz, amiről már napok óta pusmognak az érintettek. A Daily Californian Los Angeles Times szerint ekkor kerülhet sor a helyi Galaxy és a szupersztár elválására.

 

Beckham az év elején került vissza Európába, egészen pontosan a Los Angeles Galaxyból kölcsönbe az AC Milanba. A csillag aztán olyannyira megszerette a divat egyik fővárosát, hogy feleségével és családjával együtt már a letelepedésen gondolkodott.

 

Kijelentette, akár végleg is szívesen maradna a csapatnál: az olaszok is fogékonyak voltak a közeledésre és februárban már komoly ajánlatokkal bombázták az amerikaiakat. A Galaxy vezetése még akkor sem akart kötélnek állni, amikor a milánóiak emelték a tétet.

 

Nem szerettek volna lemondani aranytojást tojó tyúkjukról, ám a legfrissebb és odaát is megerősített hírek szerint mégiscsak elviszik tőlük kicsi kincsüket. Az aláírásra az előttünk álló hétvégén kerülhet sor.

 

A hír minden bizonnyal felpörgeti az itáliai csapatot és szurkolóit a csütörtöki, Werder Bremen elleni UEFA-kupa visszavágó előtt. Az első, németországi meccsen 1-1-es döntetlen született.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu