„Csak Messi jobb nálam picivel!” Mi van?

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 22. 10:35
Mario Balotellit választották meg a Tuttosport szavazásán az év legjobb fiatal játékosának. A Manchester City csatára mégsem elsősorban emiatt került rivaldafénybe, hanem a díj átvételekor tett pökhendi nyilatkozata nyomán.


Mario Balotelli tehetsége vitathatatlan, ám az alázat és a szerénység kifejezéseket talán hírből sem hallotta.

A Tuttosport olasz szaklap gáláján – amelyen az év fiatal játékosának választották meg európai újságírók – először az Arsenal szupertehetségét, Jack Wilshere-t alázta meg.

„Mi a neve? Wil…? Nem tudom, kicsoda, de ha legközelebb az Arsenallal játszunk, szemügyre veszem. Talán meg is mutatom neki ezt a díjat, és emlékeztetem rá, hogy én kaptam meg.”

Balotellitől ekkor még nem vették el a mikrofont, folytatta:

„Jobb vagyok, mint Cesc Fabregas vagy Wayne Rooney, talán csak Lionel Messi előz meg – egy picivel. Mindenki más mögöttem van.”

Az olasz támadó szerint a mostani elismerés csak egy lépcsőfok a sok közül, és biztosra veszi, rövidesen ennél is feljebb viszi az Isten a dolgát.

„A mostani győzelmemnek nagyon örülök, de várható volt, hiszen évről évre jobb helyen zártam a szavazást. Azt hiszem, jó ómen ahhoz, hogy előbb-utóbb az Aranylabdát is megkapjam.”

Mi pedig ajánljuk Balotelli ismerőseinek, hogy feltűnési viszketegség elleni gyógykészítményt ajándékozzanak neki karácsonyra. Egy próbát megér, hátha használ.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu