CR7 – Öltözködjön az Aranylabdástól

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 12. 14:26
Napjaink sportsztárjai hatalmas összegeket keresnek az arénákban nyújtott teljesítményükkel és reklámtevékenységükkel, így adódik a kérdés: mire is költik vagyonuk kisebb-nagyobb részét. Vannak, akik rengeteget áldoznak luxuscikkekre, jótékonysági célokra, de bőségesen találunk olyan csillagot is, aki valamilyen befektetéssel próbál sikert elérni. A jelenkor egyik legkiválóbb labdarúgója, Cristiano Ronaldo szívesen költ szuperautókra és más „cikkekre”, de egyik kedvenc „hóbortjára”, a divatra is jelentős pénzt tett félre, családtagjaival közösen luxusbutik-hálózatot épít.


KÉPGALÉRIA CRISTIANO RONALDÓRÓL!

 

KÉPGALÉRIA A FUTBALLVILÁG DIVATOS SZTÁRJAIRÓL!

 

A Manchester United portugál ászáról köztudott, hogy imádja a divatos ruhákat, ezt szinte minden egyes alkalommal bizonyítja is. A friss Aranylabdás szélsőről nehéz lenne olyan fotót találni, amelyen slamposnak tűnne, de dolgát megkönnyíti, hogy klubja is törekszik a tökéletes küllemre. A „vörös ördögök” már korábban is elegáns felöltőket viseltek a hivatalos alkalmakkor, tavaly május óta pedig már szerződés is köti a klubot az egyik leghíresebb brit tervezőhöz, Sir Paul Smith-hez.

 

VIDEÓ A CR7 STORE MEGNYITÓJÁRÓL!

 

Persze, a trendi manchesteri sztár nemcsak elegáns öltönyökben pózol a mindennapok során, hanem a mai fiatalok kedvelt cuccait is örömmel viseli. Néhány évvel ezelőtt a Pepe Jeans egyik reklámembere volt, de már régóta tervezte, megkönnyíti saját dolgát. Éppen ezért hozta létre a CR7 elnevezésű márkát, amellyel meg szeretné hódítani az egész világot.

A szélső Madeirán született, így nem meglepő, hogy a luxusbutik-hálózat első üzletét is a Portugáliához tartozó szigeten nyitotta. A folytatásra sem kellett sokat várni, s mily meglepő, a második bolt is kötődik futball-pályafutásához. Néhány hónappal ezelőtt Lisszabon lett a „házigazda”, az a város, amelynek kiemelkedő klubjától, a Sportingtól került Angliába Ronaldo. A jövő pedig elképesztő terveket tartogat, a CR7 hivatalos honlapja ugyanis azt hirdeti, hamarosan már London, Párizs, Milánó, Berlin, Prága, Tokió és Los Angeles is csatlakozik a hálózathoz.

 

VIDEÓ A DIVATOS CRISTIANO RONALDÓRÓL!

 

Cristiano Ronaldo butikjában ruhák, cipők, parfümök és kiegészítők is megvásárolhatók. Az ítészek kiemelik az öltözetek és a színek letisztultságát, de azért előfordulnak vadabb dolgok is, illeszkedve a futballista stílusához. Az üzlethálózat vezetője egyébként a sztár nővére.

 

A CR7 márkanév nem meglepő, hiszen a világszerte roppant népszerű futballista a portugál válogatottban és a Manchester Unitedben is a 7-es számú mezt viseli.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK:

Öltözködésben is csúcson a csillagok

 

Sztárok az arénákban, Shakirától Oasisig

 

C. Ronaldo összetörte Ferrariját

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu