Chicharito az új Real-célpont?!

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 8. 11:44
Az ember csak kapkodja a fejét és értetlenül áll némely hír előtt. A spanyol Cadena SER szerint ugyanis Javier Chicharito Hernándezt szemelte ki magának a Real Madrid. A Manchester United 22 éves mexikói csatárásza még meg sem melegedett új klubjánál...


Állítólag maga José Mourinho hívta fel az illetékesek figyelmét a támadóra, aki egyre jobb formába lendül a kezdeti megilletődöttséget követően. A spanyolok hosszú távú szerződést kötnének a Chivas Guadalajara korábbi futballistájával.

Az egyetlen bibi a kilenc millió fontért megvett játékossal kapcsolatban, hogy természetesen nem eladó. Ajátékos július elsején érkezett a Vörös Ördögökhöz, s már akkor jó véleménnyel volt róla Sir Alex Ferguson menedzser.

"Nagyon örülök, hogy meg tudtunk állapodni a Chivassal, Hernández ugyanis kiváló és nagyon termékeny játékos. Nagyon várjuk júliusi érkezését - mondta a skót szakember a Borsócskáról, akit 2014. június 30-ig szerződés köt a gyárvárosiakhoz.

Chicharito mindent összevetve 13-szor ölthette eddig magára az MU-mezt, a bajnokságban eddig háromszor, a Bajnokok Ligájában, a Community Shielden és a Ligakupában egyszer-egyszer volt eredményes. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Chicharito: Nem vagyok hős!
Ünnepeltethetné magát, „történelmi” sikerhez segítette a Man. Unitedet, de Chicharito továbbra is szerény, állítja, a csapatmunka eredménye volt a Stoke City elleni idegenbeli 2-1-es siker. Javier Hernandez annak örül leginkább,...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu