Chicharito: Nem vagyok hős!

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 25. 15:30
Ünnepeltethetné magát, „történelmi” sikerhez segítette a Man. Unitedet, de Chicharito továbbra is szerény, állítja, a csapatmunka eredménye volt a Stoke City elleni idegenbeli 2-1-es siker. Javier Hernandez annak örül leginkább, hogy elnyerte a szakmai stáb és a társak bizalmát.


 

A 22 éves mexikói támadó duplájának köszönhetően Sir Alex Ferguson együttese végre megszerezte első idegenbeli bajnoki győzelmét a 2010-2011-es szezonban, ráadásul hármas döntetlensorozat végére tett pontot a Premier League-ben.

„Klassz volt az első gólom…- mondta Chicharito, aki a kapunak háttal fejelt a hálóba. – Láttam, hogy mögém jön a labda, megpróbáltam a kapu irányába juttatni. Istennek hála, gól lett. De hős nem vagyok! Ennél a csapatnál nem is beszélhetünk hősökről. Minden a csapatmunka eredményéről szól.”

A Stoke City elleni győzelemmel zárta azt a hetet az MU, amely elképesztő érzelmeket váltott ki. A Wayne Rooney körüli események minden előzetes forgatókönyvet felülírtak, de a végeredmény pályán és pályán kívül is pozitív lett. Az utolsó „lépést” Hernandez tette meg, aki a nyár óta pallérozódik az Old Traffordon. Sokan kételkedtek a tudásában, de a világbajnokságot is megjárt ifjonc lassacskán (?) bebizonyítja, igenis tehetséges futballista!

„A csapattársaim hisznek bennem, a szakmai stáb szintúgy! Hihetetlen lehetőség egy játékos számára, ha a világ legjobb csapatában, a Manchester Unitedben futballozhat. Keményen dolgozom, hosszú ideig szeretnék itt maradni és rengeteg trófeát akarok nyerni!” – jelentette ki a mexikói fiatalember.

Javier Hernandez a Community Shield-találkozón szerezte első hivatalos találatát a Man. Unitedben, majd néhány hete a Valencia elleni idegenbeli BL-meccsen győztes gólt szerzett. A Premier League-ben a West Brom (2-2), valamint a Stoke City (2-1) volt az „áldozata”.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hernández-dupla: megtörte az átkot az MU
VIDEÓ! Megszerezte első idegenbeli győzelmét az új szezonban a Manchester United, miután vasárnap Javier Hernández duplájával 2-1-re verte a Stoke Cityt a Premier League 9. fordulójában. A közepes színvonalú találkozón ismét...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu