Bilic: Az angolok féljenek tőlünk!

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 8. 12:05
Slaven Bilic szerint csapata a szerdai, Anglia elleni világbajnoki selejtező esélyese, és fiai képesek arra, hogy harmadszorra is megverjék a Háromoroszlánosokat. A horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, együttese erősebb, mint volt két évvel ezelőtt, és megbonthatatlan egységet alkot a nagy mérkőzés előtt.



A két csapat egy selejtezőcsoportban küzdött a 2008-as Európa-bajnokságra való kijutásért is, amely párharcból Horvátország jött ki jobban. Déli szomszédaink kétszer is megverték az angolokat, többek között ennek is köszönhették a Háromoroszlánosok, hogy ki sem jutottak a nyári kontinensviadalra.

A hatalmas blama következtében a britek kapitányát, Steve McClarent elbocsátották állásából, ám Bilic szerint az új mester, Fabio Capello sem tudta megújítani az együttest.

„Anglia kiismerhető focit játszik, és ismét nem okoz majd gondot számunkra megelőzni a csoportban. A mi elsőségünket jósolom, és magabiztosan jutunk ki a 2010-es, dél-afrikai tornára.”

Bilic szerint játékosai igazi egységet alkotnak amellett, hogy egyénileg is hihetetlenül képzettek, és ő maga is kiváló kapcsolatot ápol labdarúgóival.

„Ha bármi baja van Vedran Corlukának vagy Luka Modricnak, odaülök az ágyuk szélére, és kiöntik nekem a szívüket. Sokan azt mondják, egy edzőnek nem szabad ennyire közel engednie magához a futballistáit, én ezzel szemben úgy vélem, ez a siker titka.”

A szakvezető azt is elárulta, tanítványai egy cseppet sem tartanak szerdai ellenfelüktől, és ők számítanak a találkozó esélyesének:

„Ha valakinek van félnivalója, akkor az Anglia. Az utóbbi két találkozásunkból mi jöttünk ki győztesen, és ezúttal is inkább minket nyom az esélyesség terhe. Megígérhetem, nem ijedünk meg, és Zágrábban is begyűjtjük a három pontot” – zárta mondandóját a horvátok szövetségi kapitánya.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu