KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VB_SELEJTEZOK"
Suárez a hős, Suárez a rekorder 2013. szeptember 7. 10:48 Luis Suárez a Liverpoolban még eltiltását tölti egy darabig, de az uruguayi válogatottban már megmutatta azt a formát, amelyet az előző Premier League-szezonban láthattunk tőle. A 26 éves csatár duplával segítette győzelemhez a nemzeti csapatot péntek este Peruban, kulcsfontosságú mérkőzésen. Suárez nemcsak ennek örülhet, hanem annak is, hogy immár egyedül vezeti a góllövők örökranglistáját hazájában 38 találattal. Uruguay ezzel megerősítette ötödik, pótselejtezőt érő helyét, és a negyedik pozíció is lőtávolba került számára. Kolumbia James Rodríguez első félidei góljával nyert, és pontszámban beérte az éllovas argentinokat. Chile is remek napot zárt, Paraguay elmozdult az utolsó helyről.
 
Másodhegedűs lett a világbajnokból! 2013. március 22. 23:07 VIDEÓK! Nem csak a portugálok, hanem a spanyolok is a legjobb úton haladnak afelé, hogy pótselejtezőre kényszerüljenek, miután csalódást keltő, 1-1-es döntetlennel zártak hazai pályán, Gijónban, a cseppet sem világverő, és végig a kapu előtt védekező Finnország ellen. Ez azt jelenti, hogy őrségváltás történt az I jelű vb-selejtezős csoportban, immár a franciák viszik a prímet! Az angolok a földdel tették egyenlővé San Marinót, a németek sem bízták a véletlenre a dolgot, a második félidőben a hollandok is brillíroztak. Horvátország háborút nyert Szerbia ellen, a bosnyákok rangadón védték meg első helyüket, az ukránok meglepték a lengyeleket az Eb-házigazdák derbijén.
 
Triplázott az Arsenal új szerzeménye 2011. szeptember 2. 15:29 Aki eddig nem értette, vajon miért igazolta le az Arsenal támadósorába Pak Csu Jungot, az most gyors választ kapott, a dél-koreai válogatott csapatkapitánya triplázott az ázsiai vb-selejtezőn a Libanon ellen 6-0-ra megnyert mérkőzésen.
 
Ibrával jönnek a svédek Budapestre 2011. augusztus 23. 16:01 Zlatan Ibrahimovic helyet kapott, Olof Mellberg viszont sérülése miatt kimaradt Erik Hamrén kedden kihirdetett svéd labdarúgó-válogatott keretéből, amely szeptember 2-án a magyarokkal találkozik. Nem csak az északiak, hanem a moldovaiak is nyilvánosságra hozták csapatukat.
 
Vb: hollandot, románt, törököt „fogtunk” 2011. július 30. 22:00 Ahhoz képest, hogy a harmadik kalapból húzták ki Magyarországot, meglehetősen nehéz vb-selejtezős csoportba kerültünk: Hollandiával, Törökországgal, Romániával, Észtországgal, és Andorrával kell összemérnünk erőnket a 2014-es futballvébé felé vezető úton - derült ki a szombat esti, riói sorsoláson. A vb-címvédő spanyolok és a franciák már most "egymásra találtak", egy csoportban Horvátország és Szerbia, az E és a G jelű hatosban szívesebben láttuk volna a mieinket!
 
Sírunk vagy nevetünk a vb-sorsolás után? 2011. július 29. 22:55 Bár még a 2012-es Európa-bajnokság mezőnye sem ismert, szombaton máris a 2014-es világbajnokság kerül a figyelem középpontjába. A magyar válogatott ugyanis részben már most kiharcolhatja, vagy elbukhatja a kvalifikációt, ugyanis nagyon nem mindegy, milyen csoportba kerül a csapat. A SportHirado.hu megnézte, melyik lenne a legjobb és legrosszabb forgatókönyv az előrelépő és a szombat estét a harmadik kalapból váró gárdának.
 
Írország ismétlést, Henry elnézést kér 2009. november 19. 18:56 Forrnak az indulatok a nemzetközi futballvilágban Franciaország szabálytalan, vb-kijutást érő gólja miatt, amely Thierry Henry kezezése után született az Írország elleni szerda esti pótselejtezőn. Az ír labdarúgó-szövetség kérelmet nyújtott be a FIFA-hoz, játsszák újra a mérkőzést. Henry nem ismétlést, csak bocsánatot kért.
 
Új-Zéland 28 év után újra vb-résztvevő 2009. november 14. 10:31 Története során másodszor jutott ki a labdarúgó-világbajnokságra Új-Zéland, miután az interkontinentális pótselejtező visszavágóján 1-0-ra legyőzte Bahreint. Az arab miniállamban lejátszott 0-0-s döntetlent követően Rory Fallon másodpercekkel az első félidő vége előtt törte meg a csendet, amikor egy Leo Bertos szögletét fejelte a hálóba. A második játékrészben a hazai kapus, Mark Paston büntetőt hárított, amely 1982 óta a kiwik első vb-részvételét jelentette.
 
Szlovákia kijutott a futballvébére! 2009. október 14. 22:54 Véget értek a küzdelmek az európai zónában! Svájc és Szlovákia a 20. és a 21. kijutó a jövő évi dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra. A helvétek az Izrael elleni gólnélküli döntetlennel harcolták ki a részvételt, északi szomszédaink egy öngóllal győztek Lengyelországban, szakadó hóesésben. Portugália, Ukrajna, Görögország és Szlovénia pótselejtezős, Horvátország, Csehország, Izrael és Svédország nem képviselteti magát a világeseményen.
 
Vb-selejtezők: szerdai eredmények, állás 2009. augusztus 12. 23:04 Öt mérkőzést rendeztek a 2010-es labdarúgó-világbajnokság európai zónájának szerdai játéknapján, amelyen a németek és a horvátok is magabiztos idegenbeli győzelmet arattak. A szerbeket üldöző franciák egy kínkeserves 1-0-val érték el céljukat a messzi Feröer-szigeteken. Szlovénia San Marinót küldte haza egy ötössel, a nap meglepetésével Norvégia szolgált, lesöpörte a pályáról a skótokat Oslóban.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu