Benítez „zsarnokként” maradna a Poolnál

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 16. 13:16
Rafa Benítez nem hajlandó hosszú távú szerződést kötni a Liverpool FC-vel, csak és kizárólag akkor fogadja el a labdarúgóklub ajánlatát, ha önmaga ura lehet és fittyet hányhat a vezetőségre. A spanyol szakember el is utasította a „vörösök” ajánlatát, noha évekre bebiztosíthatta volna helyét az Anfielden.


A brit média jelentése szerint a 48 éves Benítez az eddiginél sokkal nagyobb hatalmat és önállóságot akar kicsikarni, és nem fogadja el a vezetőség egyik tagjának felügyeletét. A BBC meg is nevezte az „ellenséget”: a tréner ellenzi Rick Perry ügyvezető gyámkodását.

 

A kiváló edző 2004 óta dolgozik az Anfielden, azóta többször került ellentétbe a vezetőség egyes tagjaival. Volt, amikor a tulajdonosokkal (Tom Hicks, George Gillett) vitázott a befektetések és az átigazolások legfőbb kérdéseiről.

 

„A tulajdonosok azt gondolják, hogy a menedzser döntéseiről véleményt kell alkotnia az ügyvezetőnek. De én tudom, hogy én felelek az eredményekért a szurkolóink előtt, ők a legfőbb bíráim. Náluk jobb bíráló bizottsággal még nem találkoztam a pályafutásom során” – mondta Rafa Benítez.

 

A tréner hozzátette, rendkívül csalódott amiatt, hogy el kellett utasítania a klub ajánlatát, de nem volt más választása. Arról nem érkezett hír, hogy mennyivel emelkedett volna Benítez fizetése, de állítja, ez nem is igazán fontos.

 

Az angol média megemlíti, hónapokkal ezelőtt már felmerült a lehetősége annak, hogy a vezetőedző távozik. Ennek oka az volt, hogy a klub nem szerezte meg Gareth Barryt az Aston Villától.

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu