Benítez hosszabbított a Liverpoollal!

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 18. 23:49
Aláírta új, 2014-ig szóló szerződését a Liverpoollal Rafael Benítez, a Vörösök spanyol menedzsere. Több hónapos találgatások végére tett pontot ezzel a csapattal Bajnokok Ligáját nyerő szakember. A korábban a Valenciát is tréningező ibériai edző szavai alapján egész egyszerűen nem mondhatott nemet az új ajánlatra.


„A szívem a Liverpoolé, és nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam az új szerződésemet - kezdte Benítez a beszámolóját. - Szeretem ezt a klubot, a várost és a szurkolókat is. Egyszerűen nem mondhattam nemet."

 

„Számomra mindig is egyértelmű volt, hogy hosszú időt szeretnék eltölteni Liverpoolban. Ha kitöltöm az új szerződésemet, akkor már tíz éve fogom irányítani a csapatot."

 

Benítez korábban többször is összekülönbözött a Mersey-parti egyesület két amerikai tulajdonosával, Tom Hicksszel és George Gillet-vel. Főként az átigazolásokra szánt összegek jelentették a konfrontációt a két fél között.

 

Bár a spanyol szakember a legtöbbször hangoztatta, hogy csakis egy valamit szeretne a jövőben, maradni a Liverpool kispadján, nem mindig tudta véka alá rejteni érzelmeit és ellenszenvét a vezetőséggel szemben.

 

Az átigazolásokon kívül az sem tetszett Beníteznek, hogy nem kap legalább akkora döntési teret a klub életében, mint például Sir Alex Ferguson a Manchester Unitednél.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu