Barca-terv: Silva "válthatja" Fabregast

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 10. 13:27
Nincs miért aggódnia az FC Barcelona óriási szurkolótáborának, ugyanis a klubvezetés olyan tervet állított fel, amely garantálja, hogy még idén nyáron Európa-bajnok labdarúgóval erősödik a keret. Azt már eddig is tudtuk, hogy Cesc Fabregas az első számú kiszemelt, de ha az Arsenal nem engedi el, akkor sem lesz szükség a könnyhullajtásra. A katalán klub ugyanis ebben az esetben „rárepül” a Valencia CF sztárjára, David Silvára.


Fabregas ugyan már szóban is elkötelezte magát nevelő egyesülete mellett, de londoni munkaadója hallani sem akar az elengedéséről. Az Arsenal már többféle pénzügyi „igényt” támasztott a Barca felé, annyi a közös az említett összegekben, hogy egyik sem tekinthető „minimál követelésnek”.

Tény, az elnökválasztásra készülő katalánoknál minden jelölt Fabregas megszerzésével – is – kampányol, de fel kell készülni arra, hogy idén sem valósul meg az üzlet. Az ugyanis egyértelmű, hogy Angliában számolnak a kiváló középpályással, aki az Arsenal agyának számít, legalábbis a pályán.

A Barcelonánál viszont előbb-utóbb ki akarják alakítani a végleges keretet, ezért a B-tervről is döntöttek már. Az sem meglepő, hogy a spanyol futballistákra bátran támaszkodó klub egy újabb hispán klasszist választana. David Silva sem most került a gránátvörös-kékek látókörébe, megszerzését segítheti, hogy országos cimborája, a csatárfenomén David Villa nemrég írt alá Josep Guardiola együtteséhez.

Igaz, Silva iránt a Manchester City és az Internazionale is érdeklődik, ez felverheti az árát…

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu