Balotelli: Jobbak vagyunk a Barcánál!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 18. 13:18
Őszinteségi rohama van a futballvilág olasz fenegyerekének, de borítékolható, mondatai sokaknál kiveri majd a biztosítékot. A Manchester City támadója ugyanis úgy véli, csapata csatársora jobb, mint az FC Barcelonáé és a Real Madridé, Wayne Rooney pedig már annak is örülhetne, ha leülhetne a kispadra…Jose Mourinhóról azt állítja, emberileg még rengeteget kell tanulnia.


 

Eddig sem az eszéért, az okos és tisztelettudó nyilatkozataiért szerették a szurkolók Balotellit, pedig eddig ódzkodott az ilyen éles megnyilatkozásokról. Az akár természetesnek is vehetjük, hogy nem sokra becsüli Jose Mourinhót, akivel sok csatát vívott meg az Internazionalénál. Emiatt a portugál szakembert emberileg nem is tartja sokra, ellenben a Cityt dirigáló Roberto Mancinivel.

„Mourinho a világ legjobb edzője, de emberileg sokat kell tanulnia. Tiszteletből és udvariasságból is…Roberto Mancini számít életem lefontosabb edzőjének, hamarosan a világ legjobbja lesz. Emberként 10 km-rel jár Mourinho előtt” – állítja Balotelli, aki ennél a pontnál nem állt meg.
Arra azért nehezen találunk – ha egyáltalán – magyarázatot, miért érzi úgy, hogy le kell szólnia a világ jelenlegi talán legjobb együttesét. Hiszen eddig nem hallottunk és olvastunk arról, hogy a gránátvörös-kékek minősítették volna Balotelli képességeit…

„Szerintetek gyenge a Balotelli-Tévez-Dzeko hármas, Van ennél jobb a világon? Nálam nincs! Még a Barcelonánál és a Real Madridnál sem” – jelentette ki a rajongói által SuperMariónak becézett ghánai-olasz támadó.

Ezek szerint a City-trióval még Lionel Messi, David Villa és Pedro sem veszi fel a versenyt. A tények azért nem ezt mutatják, ráadásul azt még senki sem tudhatja, Manchesterben mire mennek majd a VfL Wolfsburgtól megszerzett bosnyákkal, aki csak a múlt hétvégén mutatkozott be a Premier League-ben.

„Szerintem Messi nem érdemelt Aranylabdát, azt Wesley Sneijdernek kellett volna nyernie” – szórt oda az argentinnak Balotelli, majd Olaszország miniszterelnökét vette célba. – Nemrég azt mondta, szerinte Antonio Cassano a legjobb olasz labdarúgó. Még Berlusconi is hibázhat, nem ismeri elég jól Balotellit…”

Az ifjú játékos ezzel sem elégedett meg, enyhén szólva is vitatható véleményt alkotott az angol bajnokságot vezető Manchester United klasszisáról.

„Wayne Rooney nagyszerű játékos, de nem ő a legjobb Manchesterben. A Balotelli-Tévez-Dzeko trió a világ legjobbja. Rooney már annak is örülhetne, ha leülhetne nálunk a kispadra!”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu