Ballack nyerte a csatát Lahmmal szemben

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 1. 14:34
Rendet vágott Joachim Löw szövetségi kapitány a német csapatkapitányi karszalag körül folyó, hónapok óta tartó vitában. Michael Ballack viselheti azt, ha visszatér a válogatottba. Philipp Lahm, aki a világbajnokság idejére kapta meg tőle, csak Ballack visszatéréséig tarthatja meg.


"Arra az elhatározásra jutottam, hogy Michael Ballack marad a Nationalmannschaft kapitánya", nyilatkoztató frankfurti sajtótájékoztatón Joachim Löw. Ezt a játékosokkal is tudatta egy többórás megbeszélésen. Elmondása szerint Lahm is elfogadta a döntést.

"Michael azonban egyelőre nincs abban az állapotban, hogy érdemben segíteni tudjon a csapatnak. Most nem jelentene erősítést. Úgy gondolom, ezzel ő maga is tisztában van." Ballack gyenge formát mutatott a szezonnyitón, ahol csapata, a Leverkusen 6-3-ra kikapott a Mönchengladbachtól hazai pályán.

Egyelőre Philipp Lahmon maradhat a karszalag, hiszen Ballack kondíciója és formája - a májusban az angol kupadöntőn elszenvedett súlyos sérülés következtében - még nem a régi, ezért nem is hívta be Löw a Belgium és Azerbajdzsán elleni selejtezőkre a 98-szoros válogatott játékost. Lahm helyettese Schweinsteiger lesz.

Löw a hírek szerint döntött a kapuskérdésben is: a vb-n nagyszerű formát mutató Neuer viseli az 1-es számú mezt pénteken.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu