Arsenal-ajánlat a mellőzött Real-ásznak

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 26. 18:44
Angol lapértesülés szerint az Arsenal lecsapna a Real Madridnál feleslegessé vált csatárra, Klaas-Jan Huntelaarra. A Sunday Express úgy tudja, a londoni klub már ajánlatot is tett, 17,3 millió eurót kínált a holland labdarúgóért.


Néhány hónappal ezelőtt még nagy dérrel-dúrral igazolt le a Real Madrid a támadót, aki ugyan mindent meg is tett új csapatért, de kevés sikerrel. A nyári szuperigazolások után pedig egyértelművé vált, Huntelaar már nem hódíthatja meg a királyi klubot, mennie kell, ha folyamatosan futballozni szeretne.

Nemrég úgy tűnt, a VfB Stuttgart szerzi meg Huntelaart, de végül kútba esett az üzlet. Aztán feltűnt a Tottenham Hotspur és az AS Roma, de a futballista még mindig nem talált új munkaadót.

Most az Arsenal jelentheti a reményt Huntelaarnak, és lenne is helye Arsene Wenger vezetőedző együttesében. Az „ágyúsok” ugyanis a napokban elveszítették sztárjukat, a Manchester City-be igazoló Emmanuel Adebayort, ráadásul Nicklas Bendtnert is más csapathoz hívják.

Huntelaar 20 mérkőzésen 8 góllal segítette a Realt, ez nem egy félelmetes statisztika, de nem is kell szégyenkeznie az érintettnek.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu