Angliába távozhat a Real mostohagyereke

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 29. 11:04
Olybá tűnik, hogy Isztambul helyett végül Boltonban köt ki Guti, a Real Madrid kiutált középpályása. A The Mirror tudni véli, a 15-szörös válogatott játékos kikosarazta a Besiktas elnökét és a Premier League felé kacsingat. Voltak, akik súgtak is neki.


Megnyílt az út a Bolton előtt, az angol labdarúgó-bajnokságban még kieső, annak tizennyolcadik helyén szerénykedő Wanderers lecsaphat Gutira. A spanyol veterántól szeretne megszabadulni a Real, így biztosan nem gördítenek akadályt távozása elé.

Pedig Mustafa Denizli, a Besiktas elnöke személyesen utazott a hispán fővárosba, hogy rávegye kiszemeltjét arra, költözzön kölcsönbe fél évre Isztambulba. A látogatás nem járt sikerrel, a törökországi kiruccanás helyett a ködös és esős Albion a favorit.

Legalábbis angol sajtóértesülések szerint. A döntésben két korábbi csapattárs is „ludas”, Ivan Campo és Fernando Hierro is a Boltont ajánlotta a középpályás figyelmébe. Campo egyébként 2003 és 2008 között, Hierro pedig 2004 és 2005 között játszott a kapus, Bogdán Ádám jelenkori együttesében.

Guti igazi őskövület Madridban, hiszen 1995 óta tagja a királyiak felnőttcsapatának. A tizennégy év alatt 367 meccsen 45-ször volt eredményes a 33 éves labdarúgó. A nemzeti csapatban 15 fellépésén három gólt szerzett.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu