Álmában hunyt el a korábbi Pool-játékos

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 16. 10:27
Újabb megdöbbentő és egyelőre megmagyarázhatatlan tragédia sokkolja a labdarúgóvilágot: huszonkét éves korában elhunyt a Liverpool FC korábbi játékosa, Besian Idrizaj. A fiatal futballista az elsődleges orvosi vizsgálat eredménye szerint álmában kapott végzetes szívrohamot.


Az osztrák korosztályos válogatott korábbi tagja 2005 nyarán igazolt két évre az Anfieldre a LASK Linztől, de eleinte keservesen alakult angliai pályafutása, sérülésekkel bajlódott. Aztán 2006. július 15-én a Wrexham elleni felkészülési találkozón bemutatkozhatott a nagycsapatban, 45 percet kapott a Vörösöknél szintén akkor debütáló Craig Bellamy oldalán.

A következő szezonban a Lutonnál szerepelt kölcsönben, majd visszatért a Poolhoz, 2007. július 7-én huszonhat perc alatt háromszor talált be a Wrexham elleni barátságos meccsen.

Idrizaj a következő szezon első felében a Crystal Palace, majd az Innsbruck kölcsönjátékosa lett. Hamarosan egy alacsonyabb osztályú német klubnál szerepelt, majd tavaly júliusban a Blackburn Rovershez igazolt, ott rövid ideig a tartalékok között vették számításba. A legutóbbi szezonban azonban már a Swansea Citynél futballozott, igaz csak három bajnokin jutott szóhoz.

A legfrissebb jelentések szerint Besian Idrizaj 2008-ban edzésen és mérkőzésen is összeesett szívproblémák miatt.

A csatár 2007 és 2009 között tizenkét találkozón három gólt szerzett az osztrák U21-es válogatottban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu