Alkoholba fojtotta bánatát Bendtner

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 7. 14:04
Az Arsenal keddi Bajnokok Ligája-kiesését nehezen dolgozta fel Nicklas Bendtner, és egy éjszakai bárban dorbézolt hajnalig, hogy megeméssze a Manchester United elleni kettős vereséget. Az Ágyúsok labdarúgóját támogatni kellett a lokálból kifelé jövet, és bár arcát próbálta elfedni, a kificcenő alsónadrágját nem tudta elrejteni a nagyközönség és a News of the World fotósa elől.


 

Nicklas Bendtner a BL elődöntőjének mindkét mérkőzésén szinte észrevétlen maradt a pályán, ám hogy mégis a bulvárlapok címlapjára kerüljön, arról gondoskodott a visszavágót követően.

A dán támadó a Bouijs nevű éjszakai mulatóban alaposan a pohár fenekére nézett, és csak némi unszolásra, támogatással tudta megtenni a kijárat és az autó közti néhány métert – mentségére legyen szólva, nem ő vezetett…

A News of the World brit bulvárlap fotósa – szokásához híven – megörökítette az eltévelyedett labdarúgó vívódását az elemekkel, aki ráadásul még a nadrágjába is betekintést engedett a kíváncsi szemeknek.

Bendtner az Arsenal hivatalos honlapján közleményben kért bocsánatot tettéért, és ígéri, először és utoljára történt vele ilyen, sportemberhez nem méltó szégyenletes eset.

Angol labdarúgók esetében nem példa nélküli, hogy a kelleténél látványosabban eresztik ki magukból a fáradt gőzt: korábban Steven Gerrardnak (Liverpool) és a teljes Manchester Unitednek is meggyűlt a baja a minden lében kanál szigetországi bulvársajtóval.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu