A United a PL-t, a City az El-t húzza be

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 8. 18:13
4. RÉSZ. Néhány nappal a 2010-es esztendő lezárulta után a SportHirado.hu már előretekint és jóslásra invitálja Olvasóit! 20 kérdést készítettünk a 2011-es sportévvel kapcsolatban, az első 12-nél egy nevet kell megadni, a 13-17. sorszám között öt eldöntendő kérdést találtok, végül az utolsó háromnál (18-20.) tippeket várunk tőletek. A következő napokban a magyar sport- és közélet ismert szereplőinek tesszük fel a kérdéseket, előbb azonban az oldal szerkesztőinek jövendölését olvashatjátok!


A játék természetesen tovább folytatódik: válaszaitokat sorszámozva és kedvetek szerint magyarázattal vagy anélkül január 18-ig küldhetitek el a [email protected] e-mail címre (a kérdések a cikk aljából kimásolhatók). Ne felejtsétek el teljes neveteket leírni a levélben! Az év végén kiértékeljük az eredményeket, és a legtöbb helyes választ adó Olvasóinkat értékes ajándékokkal jutalmazzuk meg! 

EZT LÁTOM A 2011-ES KRISTÁLYGÖMBÖN KERESZTÜL (NIKES KRISZTIÁN)
1. Ki nyeri a Premier League-et? Manchester United
Aki ilyen rosszul játszva is hozza a meccseit, az megnyerheti a ligát. Bár az elmúlt évek leggyengébb keretével dolgozik Ferguson, a vörösök még nem kaptak ki a PL-ben.
2. Ki nyeri a Bundesligát? Dortmund Tíz ponttal vezetnek a sárga-feketék féltávnál, szerintem ez az előny elég lesz. Kiestek az Európa-ligából is, úgyhogy a nemzetközi kupa sem szívja el az energiájukat.
3. Ki nyeri a Serie A-t? AC Milan Nincs nagyon alternatíva, így a Milan besétál a célba. Az Inter sehol sincs, a Roma és a Napoli nem érett még be, a Lazio pedig kipukkan.
4. Ki nyeri a La Ligát? Barcelona Nincs kérdés, a Real alakulóban, ők jövőre lesznek igazán erősek. A Barca most egységesebb, az El Clásicó pedig döntetlen lesz a Bernabéuban.
5. Ki nyeri a labdarúgó Bajnokok Ligáját? Barcelona
Európában is a Barca lesz a király, megint megverik a Realt - ezúttal a Wembleyben.
6. Ki nyeri az Európa-ligát? Manchester  City
Idén a bajnokságban ott lesz az élmezőnyben a City, s ha a sorsolással egy kis szerencséje lesz, akkor az El-ben is odaérhet a végén.
7. Ki nyeri a labdarúgó NB I-et? Videoton A Loki nem olyan meggyőző, mint az elmúlt években, s bár újra izgalmas lesz a hazai pontvadászat finise, a Videoton ezúttal nem engedi kiénekelni a szájából a sajtot.
8. Ki lesz a Formula-1-es világbajnok? Fernando Alonso A Ferrarinak ideje lenne világbajnokot adnia, erre a 2011-es esztendő éppen megfelelőnek tűnik.
9. Ki nyeri a Tour de France-t? Alberto Contador Bár Schleckék jók, de ha nem tiltják el, Contador bebiciklizhet a halhatatlanok közé. 
10. Ki lesz az év végi férfi teniszvilágelső? Roger Federer Régi önmagát idézi Federer, aki idén két Grand Slamet is megnyer majd, ezzel lekörözi Rafa Nadalt.
11. Ki lesz az év végi női teniszvilágelső? Kim Clijsters
Jön fölfelé, mint a talajvíz, a belga - ha nem sérül meg - ismét felül a trónra.
12. Ki lesz az év legdrágábban klubot váltó futballistája? Cesc Fabregas
A Barcelona megveszi, vele lesz teljes a repertoár.
13. Lesz-e magyar csapat a labdarúgó Bajnokok Ligája főtábláján? Igen Itt is minden a sorsoláson múlik, de mivel a Videoton addigra összeér, a sztárok belövik magukat a Kánaánba.
14. Elhagyja az esztendőben Dzsudzsák Balázs a PSV-t? Nem Ha nem áll elő valaki visszautasíthatatlan ajánlattal, az Európa-klasszis magyar fiú marad. Kérdés, például egy El-ben induló Juventus mennyire csábító a számára.
15. Dönt-e világcsúcsot az év folyamán Usain Bolt? Nem Hacsak fel nem fedezik a 22. generációs epót, aligha.
16. Lesz-e magyar döntős a kézilabda Bajnokok Ligájában? Nem
A Veszprém és a Győr a mennyország kapujában botlik meg.
17. Feljut-e az A-csoportba a magyar jégkorong-válogatott? Igen Nem lesz egyszerű az olaszok ellen, de hazai közönség előtt fantasztikus siker lesz az ismételt feljutás.
18. Hányadik lesz Eb-selejtezős hatosában a magyar fociválogatott? 3. Hollandia és Svédország még mindig túl nagy falat lesz, de a harmadik helyre jók leszünk.
19. Hány magyar sportoló kvalifikálja magát Londonra 2011 végéig? 42 2008 februárjáig 45 kvótát szereztünk, most sem sikerült többet gyűjteni decemberig.
20. Hány magyar vb-arany születik olimpiai sportágban 2011-ben? 12 A vízilabda-, az öttusa-, az úszó-, a kajak-kenu- és a vívóválogatott kitesz magáért.
A SPORTHIRADO.HU KÉRDÉSEI:
1. Ki nyeri a Premier League-et?
2. Ki nyeri a Bundesligát?
3. Ki nyeri a Serie A-t?
4. Ki nyeri a La Ligát?
5. Ki nyeri a labdarúgó Bajnokok Ligáját?
6. Ki nyeri az Európa-ligát?
7. Ki nyeri a labdarúgó NB I-et?
8. Ki lesz a formula-1-es világbajnok?
9. Ki nyeri a Tour de France-t?
10. Ki lesz az év végi férfi teniszvilágelső?
11. Ki lesz az év végi női teniszvilágelső?
12. Ki lesz az év legdrágábban klubot váltó futballistája?
13. Lesz-e magyar csapat a labdarúgó Bajnokok Ligája főtábláján?
14. Elhagyja az esztendőben Dzsudzsák Balázs a PSV-t?
15. Dönt-e világcsúcsot az év folyamán Usain Bolt?
16. Lesz-e magyar döntős a kézilabda Bajnokok Ligájában?
17. Feljut-e az A-csoportba a magyar jégkorong-válogatott?
18. Hányadik lesz Eb-selejtezős hatosában a magyar fociválogatott?
19. Hány magyar sportoló kvalifikálja magát Londonra 2011 végéig?
20. Hány magyar vb-arany születik olimpiai sportágban 2011-ben? 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mi lesz 2011-ben? Barcelona-Real 1-1!
3. RÉSZ. Néhány nappal a 2010-es esztendő lezárulta után a SportHirado.hu már előretekint és jóslásra invitálja Olvasóit! 20 kérdést készítettünk a 2011-es sportévvel kapcsolatban, az első 12-nél egy nevet kell megadni, a 13-17....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Dzsudzsi klubot vált, az MU duplázik
Néhány nappal a 2010-es esztendő lezárulta után a SportHirado.hu már előretekint és jóslásra invitálja Olvasóit! 20 kérdést készítettünk a 2011-es sportévvel kapcsolatban, az első 12-nél egy nevet kell megadni, a 13-17. sorszám...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Milyen lesz 2011? Jósolj és nyerj!
Néhány nappal a 2010-es esztendő lezárulta után a SportHirado.hu már előretekint és jóslásra invitálja Olvasóit! 20 kérdést készítettünk a 2011-es sportévvel kapcsolatban, az első 12-nél egy nevet kell megadni, a 13-17. sorszám...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu